Newcastle United - Liverpool (0-2 Özet) "Kırmızılar" Premier League'de yükselişe geçti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Newcastle United - Liverpool (0-2 Özet) "Kırmızılar" Premier League'de yükselişe geçti

SPOR Haberleri

Premier League'de kötü bir sezon geçiren Liverpool, geçen hafta Everton'ı 2-0 mağlup ederek taraftarına Merseyside derbisi zaferi yaşatmıştı. "Kırmızılar" bu hafta da Newcastle United deplasmanında aynı skorla kazanarak rakibinin 17 maçlık yenilmezlik serisine son verdi. İlk 4 sıra mücadelesi veren Newcastle yara aldı. Puanı 35 yapan Liverpool ise yeniden umutlandı.

Liverpool, deplasmanda Newcastle United'ı 2-0 mağlup ederek rakibinin 17 maçlık yenilmezlik serisine son verdi.

NEWCASTLE UNITED - LİVERPOOL (0-2) ÖZET İZLE

Premier League'in 24. hafta maçında Newcastle United, St James' Park'ta Liverpool'u ağırladı. Konuk takım, 10. dakikada Darwin Nunez ve 17. dakikada Cody Gakpo'nun golleriyle 2-0'lık galibiyete ulaştı.

Newcastle United'da kaleci Nick Pope, 22. dakikada ceza sahası dışında topa elle müdahale ettiği için direkt kırmızı kart gördü. 

Liverpool'un Brezilyalı forveti Roberto Firmino, 350. maçına çıktı.

Bu sonuçla puanını 35 yapan Liverpool, 8. sıraya yükseldi. Bu sezon ligde iki mağlubiyetini de Liverpool'a karşı yaşayan ve 17 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Newcastle United ise 41 puanla 4. sırada yer aldı.

Newcastle United - Liverpool (0-2 Özet)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...