Leicester City efsanesi Jamie Vardy'ye Trabzonspor kancası! Resmi teklif yapıldı...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Leicester City efsanesi Jamie Vardy'ye Trabzonspor kancası! Resmi teklif yapıldı...

SPOR Haberleri

Leicester City'nin yıldız golcüsü Jamie Vardy Trabzonspor'la görüşüyor. Bordo-Mavililer 36 yaşındaki futbolcu için kulübüne resmi teklifi iletti. Leicester City'nin 2016'da yaşadığı Premier League şampiyonluğunda büyük payı olan Vardy, geçen sezon Premier League'de 37 maça çıkıp 3 gol, 4 asistle oynamıştı.

Trabzonspor İngiliz golcü Jamie Vardy için Leicester City’e resmi teklifini yaptı. beIN Sports'un haberine göre Bordo-Mavililer, 36 yaşındaki yıldız için hem kiralama hem de bonservisi ile satın alma masada. 

Premier League'e veda eden Leicester City'nin sembol ismi Jamie Vardy'nin kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Trabzonspor yıldız ismi kadrosuna katmak için harekete geçti.

Leicester City'nin 2016'da yaşadığı Premier League şampiyonluğunda büyük payı olan Vardy, geçen sezon Premier League'de 37 maça çıkıp 3 gol, 4 asistle oynamıştı.

İKİ TRANSFER AÇIKLANDI

Dün akşam Yunan orta saha Dimitrios Kourbelis transferini açıklayan Trabzonspor, bugün de İspanyol stoper Joaquin Fernandez ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Bordo-Mavililer son 5 sezondur Real Valladolid forması giyen 27 yaşındaki futbolcuyla 3 yıllık anlaşma sağlamıştı.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderdiği açıklamada, "Serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Joaquin Fernandez Moreno'nun kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır." ifadesine yer verildi.

Leicester City efsanesi Jamie Vardy'ye Trabzonspor kancası! Resmi teklif yapıldı...

27 yaşındaki futbolcu son 5 sezondur Real Valladolid forması giyiyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...