Livakovic'te işlem tamam: İstanbul'a getiriyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Livakovic'te işlem tamam: İstanbul'a getiriyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe transferde hız kesmiyor. Bu sezon 11 transfer yapan sarı-lacivertliler Livakovic ile el sıkıştı. Hırvat file bekçisinin cuma günü İstanbul'a gelerek, Fenerbahçe'ye imza atması bekleniyor.

Fenerbahçe'de transfer harekatı sürüyor. Son olarak Fred ve Cengiz Ünder'i İstanbul'a getiren sarı-lacivertliler, Hırvat kaleci Dominik Livakovic için gün sayıyor.

Livakovic için Dinamo Zagreb'le 9 milyon euroya anlaşan Fenerbahçe, 28 yaşındaki file bekçisini getirmek için Hırvat ekibinin Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme maçını bekliyor.

Livakovic'in Zagreb'in AEK ile oynayacağı rövanş maçının ardından İstanbul'a gelerek, sarı-lacivertlilere imza atması bekleniyor.

12.TRANSFER LİVAKOVİC

Hırvat file bekçisinin en geç cuma gününe kadar Fenerbahçe'ye resmi imza atması bekleniyor.

28 yaşındaki kaleci ile 4+1 yıllık sözleşme yapılacak.

Şuana kadar Ryan Kent, Edin Dzeko, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic, Bertuğ Elmaz, Rodrigo Becao, Mert Müldür, Djiku, Umut Nayir, Fred ve Cengiz Ünder gibi isimleri renklerine katan Fenerbahçe'de, Livakovic bu sezon yapılan 12.transfer olacak.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak:Fotomaç

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...