Selahattin Baki'den Galatasaray'a taş: İstersek alırız dedik ve aldık

- Güncelleme:
Selahattin Baki'den Galatasaray'a taş: İstersek alırız dedik ve aldık

SPOR Haberleri

“Fred’i elden kaçıran rakiplerimiz var. İhtiyacımız varsa ve istiyorsak gider alırız demiştik gittik aldık. Fenerbahçe böyle isimler almaya alışık bir camiadır. Bu sene hep beraber çok güleceğiz”

Fred’i kadrosuna katan Fenerbahçe’de yönetici Selahattin Baki transfer sürecini anlattı ve Galatasaray’a gönderme yaptı. Baki “Fred’i elden kaçıran bazı rakiplerimiz var. Bir aydır  ilgilenmiyoruz deseler de bizler şahidiz, kendi gözlerimizle, kulüp bazında 4-5 kere telefon açtırdılar. Kulüp işi olmayınca, -çünkü orada dostlarımız var, Manchester United dik durunca- Fred’e başka kanaldan girip aklını çelmeye çalışıp bu işi bozmaya çalıştılar. Fenerbahçe masadaysa bu işleri çevirmek çok zordur. Bu sene hep beraber çok güleceğiz” dedi.

ÇALIM SAVAŞI DEĞİL

Baki devamında “Bütün camiamıza sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Başkanımıza, verdiği güçten dolayı teşekkür ediyorum. Mario Branco ve Okan Özkan’a teşekkür ediyorum, 7/24 uyumadan 2-3 gün geçirdik İngiltere’de. Nihayetinde Fenerbahçe camiası ve yönetimi, ortaya niyet koymak istedi. Bu refleks önemliydi. Fenerbahçe’nin alışık olduğu isimler, böyle isimlerdir. Kimseyle çalım savaşına girmiyoruz. İhtiyacımız vardı. Ülkemizin, kulübümüzün paraları bunlar. İhtiyacımız varsa, istiyorsak gider alırız demiştik, öyle oldu” ifadesini kullandı.

F.BAHÇE İSTİYOR AMA G.SARAY DA TALİP

Fransız basını, F.Bahçe ile G.Saray’ın, Tottenham’ın orta sahası Ndombele için transfer yarışında olduğunu yazdı. İddiaya göre F.Bahçe, Fransız oyuncu için 10 milyon avroyu gözden çıkardı. Tottenham ise 20 milyon avro bonservis beklentisi içinde.  Sarı kırmızılı kulübün de resmî teklif yaptığı ileri sürüldü. Ancak kariyerine İngiltere’de devam etmek isteyen Ndombel’nin Türkiye’ye sıcak bakmadığı belirtildi.

FENER'İ ŞAMPİYON YAPMAYA GELDİM

F.Bahçe’nin anlaştığı bir diğer önemli isim Cengiz Ünder de dün akşam İstanbul’a ayak bastı. Kulüp transferi KAP’a duyurdu. Sarı lacivertliler Fransız kulübü Marsilya’ya bonservis bedeli olarak yaklaşık 15 milyon avro, millî futbolcuya ise yıllık 2,5 milyon avro ödeyecek.

DZEKO YAŞADI

Ayağının tozuyla iddialı konuşan Cengiz, “Kendimi çok heyecanlı ve gururlu hissediyorum, Türkiye’nin en büyük kulübüne geldim. Edin Dzeko ile transfer sürecimde çok konuştuk. Burada ona yine çok gol attıracağım. F.Bahçe’yi şampiyon yapmaya geldim” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...