Son dakika: Fenerbahçe Cengiz Ünder transferinde mutlu sona ulaştı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika: Fenerbahçe Cengiz Ünder transferinde mutlu sona ulaştı

SPOR Haberleri

Son dakika haberi: Fred'i kadrosuna katarak büyük sükse yapan Fenerbahçe milli yıldız Cengiz Ünder'le de prensip anlaşmasına vardı. Sarı-Lacivertliler transferi resmen açıkladı. Cengiz Ünder İstanbul'a indi, ilk açıklamasında "Fenerbahçe'yi şampiyon yapmaya geldim" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, Marsilya'da forma giyen milli oyuncu Cengiz Ünder transferini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Sarı-lacivertli kulüpten KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Cengiz Ünder'in transferi konusunda futbolcu ve kulübü Olympique de Marseille ile prensip anlaşmasına varılmıştır. Futbolcu, sağlık kontrollerinden geçmek ve ileri transfer görüşmeleri için bu gece İstanbul'a gelecektir" denildi.

"FENERBAHÇE'Yİ ŞAMPİYON YAPMAYA GELDİM"

Cengiz Ünder 21.00 sularında İstanbul Havaalanı'na indi. Burada kısa bir açıklama yapan Cengiz, "Fenerbahçe'yi şampiyon yapmaya geldim. Marsilya ile antrenman yaparken sürekli kafam buradaydı. Sonunda geldim. Fiziksel olarak çok iyi durumdayım. Bir an önce antrenmana ve maça çıkmak istiyorum" dedi.

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1690383829863665665

CENGİZ ÜNDER İÇİN NE KADAR BONSERVİS ÖDENECEK?

Geçen sezon Marsilya formasıyla Ligue 1’de 37 maçta forma giyen 26 yaşındaki hücumcu, 5 gol ve 4 asist ile 9 gole direkt katkı sağladı. Teknik direktör Igor Tudor ile problemler yaşadığı konuşulan yıldız futbolcu, Hırvat çalıştırıcı takımdan ayrılmasına rağmen durmadı.

Altınordu'da yaptığı çıkış sonrası 2016'da Başakşehir'e gelen Cengiz, İzmir ekibine toplamda 4.8 milyon euro kazandırdı. Fenerbahçe'nin Cengiz Ünder için Marsilya'ya 12 milyon euro ödeyeceği iddia ediliyor.

BAŞAKŞEHİR'DEN 15 MİLYON EURO'YA ROMA'YA GİTMİŞTİ

Süper Lig'deki ilk sezonunda etkileyici bir performans sergileyen milli oyuncu, 2017 yaz transfer döneminde 15 milyon euro karşılığında Roma'ya gitmişti.

Daha sonra kiralık olarak Leicester City formasını da terleten Cengiz, 2021 yılında kiralık geldiği Marsilya'ya 2022'de bonservisiyle katıldı.

Fransız ekibi bu transfer için 8.4 milyon euroyu Roma'ya ödedi. Öte yandan Roma'da Edin Dzeko ile beraber oynayan Cengiz, Fenerbahçe'ye gelmesi durumunda Boşnak golcüyle yeniden bir araya gelecek.

Son dakika: Fenerbahçe Cengiz Ünder transferinde mutlu sona ulaştı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...