Son Dakika Fenerbahçe haberi: Fred transferi resmiyet kazandı, geliş saati belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son Dakika Fenerbahçe haberi: Fred transferi resmiyet kazandı, geliş saati belli oldu

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Manchester United'dan kadrosuna kattığı Brezilyalı orta saha Fred'in yarın İstanbul'a geleceğini açıkladı. Milli yıldız Cengiz Ünder de yarın İstanbul’da olacak ve sağlık kontrollerinden geçecek. Sarı-Lacivertliler transfer şova hazırlanıyor.

Manchester United'ın Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred resmen Fenerbahçe'de! 30 yaşındaki yıldız yarın imza için İstanbul'a gelecek.

Fenerbahçe trasnferi resmen açıkladı. Sarı-Lacivertliler'den yapılan açıklamada, "Kulübümüz, profesyonel futbolcu Frederico Rodrigues de Paula Santos’un (Fred) transferi konusunda futbolcu ve kulübü Manchester United FC ile prensip anlaşmasına varmıştır. 

Futbolcu sağlık kontrollerinden geçmek ve ileri transfer görüşmeleri için 12 Ağustos 2023 tarihinde İstanbul'a gelecektir" dendi.

Fenerbahçe Fred için İngiliz devini 10 milyon euro bonservis + 5 milyon euro şampiyonluk bonusu ödeyecek.

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1690068936220459010

GEÇEN SEZON 56 MAÇA ÇIKTI

2022-23 sezonunda toplam 56 maça çıkan Fred, Hollandalı teknik direktör Erik ten Hag'ın gözdelerinde biri olmuştu. Yıldız futbolcu geçen seozn 6 gol 6 asistlik skor katkısı verdi. Fred, Manchester United ile sözleşmesinin son yılında.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...