Fenerbahçe'nin yeni transferi Fred İstanbul'da

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fenerbahçe'nin yeni transferi Fred İstanbul'da

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'nin Manchester United takımından transfer ettiği Fred, İstanbul'a geldi. Brezilyalı oyuncu yarın sabah sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi imzayı atacak.

Fenerbahçe, Brezilyalı oyuncu Fred ve kulübü Manchester United ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, profesyonel futbolcu Frederico Rodrigues de Paula Santos'un (Fred) transferi konusunda futbolcu ve kulübü Manchester United FC ile prensip anlaşmasına varmıştır. Futbolcu sağlık kontrollerinden geçmek ve ileri transfer görüşmeleri için 12 Ağustos 2023 tarihinde İstanbul'a gelecektir." ifadeleri yer aldı.

FRED İSTANBUL'DA

Brezilyalı yıldız Fred, bugün 16.00'da İstanbul'a geldi. Ailesiyle birlikte Sabiha Gökçen Havaalanına inen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, atkı açarak taraftarları selamladı.

Fred için Fenerbahçe'nin 5 milyon eurosu bonus olmak kaydıyla toplam 15 milyon euro bonservis ödeyeceği öğrenildi.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Fred İstanbul'da

FENERBAHÇE'DEN FRED AÇIKLAMASI

Kulübümüzün, kendisi ve kulübü Manchester United FC ile prensipte anlaşmaya vardığını duyurduğu Brezilyalı yıldız orta saha oyuncusu Frederico Rodrigues de Paula Santos (Fred), sağlık kontrolünden geçmek ve ileri transfer görüşmeleri için İstanbul’a geldi.
 
İngiltere’den kalkan özel uçakla yaklaşık 4 saatlik yolculuğun ardından Sabiha Gökçen Havalimanı’na ulaşan Fred’e ailesinin yanı sıra; Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki ile Sportif Direktörümüz Mario Branco da eşlik etti. Fred’i havalimanında çok sayıda taraftarımız da tezahüratlar eşliğinde coşkuyla karşıladı.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...