Manchester United, Altay Bayındır'ı resmen duyurdu! Türk kaleci İngiliz devinin kalesini koruyacak

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Manchester United, Altay Bayındır'ı resmen duyurdu! Türk kaleci İngiliz devinin kalesini koruyacak

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika transfer haberleri... Manchester United, Altay Bayındır ile 2027 yılına kadar sözleşme imzalandığını açıkladı.

Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda eşleşen Manchester United, Altay Bayındır ile 2027 yılına kadar sözleşme imzalandığını açıkladı.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamaya göre; İngiliz ekibi Altay için 5 milyon euro bonservis ödeyecek.

FENERBAHÇE'DEN ALTAY BAYINDIR AÇIKLAMASI 

Altay Bayındır’ın transferi konusunda Manchester United ile 5 Milyon Euro bonservis, sonraki satıştan %20 pay, satış bedelinin 10 milyon Euro’yu geçmesi halinde ayrıca 1 milyon Euro pay olacak şekilde anlaşma sağlamıştır.

Manchester United, Altay Bayındır'ı resmen duyurdu! Türk kaleci İngiliz devinin kalesini koruyacak

ALTAY BAYINDIR TARİHE GEÇTİ

Manchester United'ın ilk Türk oyuncusu olan Altay Bayındır, "Manchester United'a katılmak ve bu inanılmaz kulübü temsil eden ilk Türk oyuncu olmak büyük bir onur. Başarıya dair bir tutkum var ve bu özel oyuncu grubunun hedeflerimize ulaşmasına yardımcı olmak için her şeyi vereceğim. Böyle tecrübeli bir kaleci ekibiyle çalışmaya başlamak için sabırsızlanıyorum. Her birimizin istendiğinde performans göstermeye hazır olması için birbirimizi destekleyeceğiz ve her gün yüksek standartlar ortaya koyacağız." ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE'DEN ALTAY BAYINDIR'A VEDA PAYLAŞIMI

Yolun Açık Olsun Fenerbahçe’nin Evladı Altay Bayındır

21 yaşında merhaba dediğin Çubuklu ile bugün bir hikâyeyi geride bırakıyorsun… Zor günler yaşadın belki çok üzüldün çok üzüldük ama Sarı Lacivert'e inanmaktan bu formaya bağlılıktan hiç vazgeçmedin!

Şimdi senin için yeni bir meydan okuma başlıyor! Unutma ki Kulübün ve taraftarın hep seninle! Fenerbahçe hep senin evin! Kalplerimiz hep yanında! Başarıların gururumuz, Mutluluğun mutluluğumuz olacak!

Yolun açık, Şansın bol olsun!

https://twitter.com/Turkiye_Spor/status/1697526341044711893

MANCHESTER UNITED'DAN ALTAY PAYLAŞIMI

https://twitter.com/ManUtd/status/1697520114004869613

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...