Mario Balotelli İtalya'da ameliyat olacak! Adana Demirspor'un yıldızı devreyi kapattı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Mario Balotelli İtalya'da ameliyat olacak! Adana Demirspor'un yıldızı devreyi kapattı

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Mario Balotelli'nin ameliyat olacağını açıkladı. Bir dönem Beşiktaş forması da giyen Gana asıllı Alman futbolcu Kevin-Prince Boateng ise Balotelli'nin Milan'ın yıldızı Rafa Leao'dan daha iyi golcü olduğunu savundu.

Adana Demirspor bu sezon geri dönen ve 1+1 yıllık sözleşme imzalayan Mario Balotelli, ameliyat olacak. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, İtalya'da bulunan Balotelli'nin ameliyat olacağını ve 2-3 ay sahalardan uzak kalacağını duyurdu

Bu sezon Adana Demirspor ile 5 maça çıkan Mario Balotelli 3 gollük katkı verdi. İtalyan yıldız, son oynanan Fenerbahçe maçında da yedek kulübesindeydi.

BALOTELLİ ZATEN SAKATTI

Sancak, sosyal medyada bir taraftarın Mario Balotelli paylaşımına cevap verdi. 33 yaşındaki santrforu ilk 11'de çıkması gerektiğini söyleyen taraftara cevap veren Adana Demirspor Başkanı, "Sakattı buna rağmen ihtiyaç olursa kadrodaydı,şu anda İtalya da ameliyat olacak 2-3 ay yok" ifadelerini kullandı.

Mario Balotelli bu sezon 4-0'lık Alanyaspor maçında 2 gol, 3-0'lık Konyaspor maçında da 1 gol attı.

https://twitter.com/MuratSancakMt/status/1724338544141824270

RAFA LEAO'DAN DAHA İYİ GOLCÜ

Bir dönem Beşiktaş forması da giyen Gana asıllı Alman futbolcu Kevin-Prince Boateng, Balotelli için "Bence o kariyerinde 3 kez Ballon d'Or'u kazanabilirdi" dedi.

Alman basınına konuşan Botaeng, "Rafael Leao çok iyi bir oyuncu ama Mario Balotelli başka bir seviyeydi. Onunla oynadım, işi ciddiye aldığında neler yapabileceğini biliyorum. Herkes bunu uzun süre sürdüremez ama formda olduğu dönemlerde dünyanın en iyi 5 forvetinden biriydi.

Ibrahimovic'in kalitesine yaklaşan tek kişi Balotelli'ydi. Balotelli'yi seviyorum, bence o kariyerinde 3 kez Ballon d'Or'u kazanabilirdi. Ancak her gün onu doğru yönlendirecek benim gibi birine ihtiyacı vardı."

Mario Balotelli İtalya'da ameliyat olacak! Adana Demirspor'un yıldızı devreyi kapattı

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...