Metin Öztürk 'İki net penaltımız verilmedi' dedi, Trio hakemlerinden 'penaltıyla alakası yok' yorumu geldi

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Metin Öztürk 'İki net penaltımız verilmedi' dedi, Trio hakemlerinden 'penaltıyla alakası yok' yorumu geldi

SPOR Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Galatasaray'da ikinci başkan Metin Öztürk, 2-1'lik Hatayspor yenilgisini "2 net penaltı"larının verilmemesine bağladı. beIN Sports Trio programında tartışmalı pozisyonlara 3 hakem de penaltıyla alakası yok yorumunda bulundu. Erman Toroğlu ise "Burada bir şey yok Allah aşkına" dedi.

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Atakaş Hatayspor'a 2-1 yenilen Galatasaray'da ikinci başkan Metin Öztürk, uzun serinin ardından kaybettiklerini ve 2 net penaltılarının verilmediğini bildirdi.

BİR MAÇTAN DAHA FAZLASI

Öztürk, karşılaşmanın ardından basın mensuplarına, bugün çok önemli bir maça çıktıklarını söyledi.

Hatay'ı kimsenin unutmaması gerektiğine dikkati çeken Öztürk, "Hatay ile oynadığımız maçı, bir maçtan fazlası olarak gördük. Hatay'ı kimse unutmamalı. Sadece devletin yapacağı değil, Galatasaray da dahil bütün büyük kulüplerin desteklemesi gerekir. Biz bunu bir maçtan fazlası olarak görüyoruz." diye konuştu.

Öztürk, maç öncesi Dursun Özbek, Adnan Polat ve Erden Timur'un, Hatay'da konteyner kent ve gençlik merkezi açılışına katıldıklarını kaydetti.

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1723364847176347944

"İKİ NET PENALTIMIZ VERİLMEDİ"

Bugün arzu ettikleri futbolu ortaya koyamadıklarına değinen Öztürk, şöyle devam etti:

"Uzun serinin ardından kaybettik. 2 net penaltımız verilmedi. 81. dakikada Barış Alper Yılmaz'a yapılan sadece tribünden değil defalarca izledik, penaltı. 90 artı 6'da İcardi'ye yapılan net penaltı. O zaman VAR niye var? Kaldırsınlar. O zaman biz hakemin insafı ve iyi niyetiyle devam edelim. Evet, bugün istediğimiz performansı gösteremedik ama sonucu etkileyecek iki net penaltı verilmedi. Milli aradan sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz."

beIN SPORTS HAKEMLERİ PENALTI YOK DEDİ

81. dakikada Barış Alper Yılmaz'ın ceza sahası içerisinde yerde kaldığı pozisyonda hakemin devam kararı doğru muydu? [beIN Trio]

Deniz Çoban:Elin yüze teması var mı, var. Hataysporlu oyuncu düşerken ayağı kayıyor, dengesi bozuluyor. Barış Alper'in topa doğru hamlesiyle birlikte yüz elle birleşiyor. Bu normal bir mücadele sırasında yaşanan bir kaza. Ötesinde olsa bile çok ufak bir kontak var. Bu iki oyuncunun mücadelesi sırasında istemsiz gerçekleşiyor. Devam kararı doğru.

Bülent Yıldırım: İki oyuncu da topa bakıyor, yükselmek için pozisyon alıyor. Her iki oyuncunun da elleri kolları normal. Devam kararı doğru.

Bahattin Duran: Eğer Rivas, pozisyon almak için bile olsa ellerini açıp yüzüne vurma gibi bir temasta bulunsa farklı şeyler konuşurduk. Hataysporlu oyuncun odak noktası tamamen top, yere iki ayakla aynı anda basınca ayağı kayıyor ve gayrıihtiyari bir temas var. Futbolda temas olacak. Penaltıyı gerektirecek bir ihlal değil.

TOROĞLU: PENALTIYLA ALAKASI YOK

81. dakikada Barış Alper Yılmaz'ın ceza sahası içerisinde yerde kaldığı pozisyonda hakemin devam kararı doğru muydu?

Erman Toroğlu:"Burada bir şey yok Allah aşkına. Ben sana vurabilirim, tekme atabilirim, tükürebilirim. Ben kafamla, senin kafana faul yapmam. Topa bakıyor Hataylı, hiçbir şekilde birbirlerine bakmıyorlar. Alakası yok penaltıyla." [A Spor]

90+7. dakikada Icardi'nin yerde kaldığı pozisyona penaltı verilebilir miydi?

Erman Toroğlu:"Geçeceksin bunu, ben penaltı vermem.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
haydar kavlak12 Kasım 2023 09:22

metin 2 degil 5 penaltı verilmedi

Sonraki Haber Yükleniyor...