Montella'dan A Milli Takım açıklaması! TFF yeni hoca için harekete geçti

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Montella'dan A Milli Takım açıklaması! TFF yeni hoca için harekete geçti

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... Geçen sezon Adana Demirspor'u yöneten ve şu an boşta olan İtalyan teknik direktör Vincenzo Montella, Türk Milli Takımı'ndan teklif aldığı iddialarına cevap verdi.

A Milli Takım'da görevden ayrılması beklenen Stefan Kuntz'un yerine geleceği iddia edilen Vincenzo Montella, açıklamalarda bulundu.

İtalyan basınından Calcio Mercato'nun haberine göre; TFF ile Montella arasında ilk temaslar gerçekleşti. 49 yaşındaki teknik adamın teklif üzerine düşünmek için biraz zaman istediği ileri sürüldi.

Montella'dan A Milli Takım açıklaması! TFF yeni hoca için harekete geçti

MONTELLA A MİLLİ TAKIM'A GİDECEK Mİ?

İtalya Serie A ekiplerinden bir takımı çalıştırması konuşulan Montella için "Bir kulüpte çalışmayı tercih ederdi ancak bu kadar önemli bir milli takım kapıyı çaldığında bu fırsatı değerlendirmek mantıklı olur." yorumu yapıldı.

Öte yandan Montella'nın adı sezon başı Fenerbahçe ile de anılmıştı. Jesus ile yollarını ayıran Sarı-lacivertliler, İsmail Kartal'ı göreve getirmişti.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...