A Milli Takım'da yeni hoca belli oluyor! Montella, Löw, Fatih Terim, Abdullah Avcı...

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
A Milli Takım'da yeni hoca belli oluyor! Montella, Löw, Fatih Terim, Abdullah Avcı...

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... A Milli Takım'da görevden ayrılması beklenen Stefan Kuntz'un yerine 4 aday ön plana çıktı. Listenin yabancı sırasını Vincenzo Montella ve Joachim Löw oluştururken, yerli aday olarak ise Abdullah Avcı ve Fatih Terim dikkat çekiyor.

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz’un görevine son verildiği iddia edildi. İddia senaryolarının gerçekleşmesi halinde Alman hocanın yerine gelebilecek 3 isim gündeme geldi.

Yerli hoca olarak Fatih Terim ve Abdullah Avcı konuşulurken, yabancı olarak gündeme Vincenzo Montella ve Joachim Löw geldi.

Öne sürülen bilgiye göre Alman hoca Löw ile ücrette anlaşılamadığı ancak İtalyan hoca Montella’ya daha sıcak bakıldığı konuşuluyor.

Peki siz A Milli Takım’ın başında hangi hocayı görmek istersiniz? Türkiye Gazetesi Youtube kanalında Ferhat Kızıltaş ve Hazal Palavar konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...