Mostafa Mohamed LGBT desenli formaya giymek istemeyince kadro dışı kaldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Mostafa Mohamed LGBT desenli formaya giymek istemeyince kadro dışı kaldı

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Bonservisi Galatasaray'da olan ve Fransa'nın Nantes takımında kiralık oynayan Mostafa Mohamed, LGBT dayatmasına karşı çıktığı gerekçesiyle kadroya alınmadı. Yıldız oyuncuya sosyal medyadan yoğun destek geldi.

Fransa'nın Nantes takımında kiralık oynayan Mostafa Mohamed, kendisine yapılan LGBT dayatmasına boğun eğmedi. L'Equipe tarafından yapılan habere göre; Mısırlı golcü, Toulouse maçında giyilecek olan formanın arkasındaki renklerden dolayı rahatsız olduğunu söyleyerek giymek istemedi. Milli futbolcu bu kararından dolayı maç kadrosuna alınmadı.

Mostafa Mohamed LGBT desenli formaya giymek istemeyince kadro dışı kaldı

MOSTAFA MOHAMED GELECEK SEZON HANGİ TAKIMDA OLACAK?

Bonservisi Galatasaray'da olan Mohamed, sezon başı 250 bin euro bedelle Nantes'e kiralık olarak imza atmıştı. Şu ana kadar 49 resmi maça çıkan 25 yaşındaki yıldız, 11 gol atıp, 5 asist yaptı. İki taraf arasında yapılan anlaşmaya göre Nantes, 23 Haziran 2023 tarihine kadar 5 milyon 750 bin euro ödemesi halinde Mohamed'in bonservisine sahip olacak.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...