Muslera döndü ama Galatasaray - Kasımpaşa maçında kale Okan Kocuk'a emanet

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Muslera döndü ama Galatasaray - Kasımpaşa maçında kale Okan Kocuk'a emanet

SPOR Haberleri

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına bugün Nef Stadyumu’nda devam etti. Sakatlığı geçen kaleci Fenando Muslera tam 32 gün sonra takımla birlikte çalışmalara başladı. Teknik direktör Okan Buruk'un Kasımpaşa maçında kaleyi Okan Kocuk'a emanet etmesi bekleniyor.

Galatasaray'da sakatlığını atlatan Urugaylı kaleci Fernando Muslera, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdüren takımla antrenmana çıktı. 

5 Şubat'ta Trabzonspor ile oynanan maçın ikinci yarısında dizine aldığı darbeyle sahayı sedyeyle terk etmişti. Kısa süre önce bireysel çalışmalara başlayan Uruguaylı eldivenin en az 1.5 ay sahalardan uzak kalacağı öne sürülmüştü.0 36 yaşındaki kalecinin 11 Mart'ta oynanacak Kasımpaşa maçında riske edilmemesi ve yerine Okan Kocuk'un oynaması bekleniyor.

GALATASARAY SAKATLIK RAPORU

Kamp başında gerçekleşen antrenmanda sağ diz iç yan bağlarında esneme tespit edilen ve kamp boyunca tedavisine devam edilen Dries Mertens, geçtiğimiz hafta sonu saha çalışmalarına başlarken, sarı-kırmızılıların sağlık heyeti gözetiminde saha ve salon çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü.

Alanyaspor ile oynanan hazırlık maçında sol arka üst adalesinde zorlanma ve kanama tespit edilen Fredrik Midtsjö’nün ise tedavisine devam edildi. 29 yaşındaki orta saha bugün düz koşulara başladı.

Sarı-kırmızılılar, yarın saat 11.30’da yapacağı idmanla hazırlıklarını sürdürecek.

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1633489875394600961

Muslera döndü ama Galatasaray - Kasımpaşa maçında kale Okan Kocuk'a emanet

Okan Kocuk bu sezon Süper Lig'de yalnızca İstanbulspor maçında 90 dakika oynadı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...