Muslera'dan farklı ve pozitif bakış: Yenilmek de önemlidir

- Güncelleme:
Muslera'dan farklı ve pozitif bakış: Yenilmek de önemlidir

Spor Haberleri

14 maçlık serinin bittiği Konya maçını hatırlatan tecrübeli kaleci “Gerçeklerle yüzleşmek iyidir. Rakipler bize karşı yüzde 200 ile oynuyor. Çünkü iyi bir takımımız var” dedi.

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ - Galatasaray’ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera, GS TV’ye önemli açıklamalarda bulundu. Sarı kırmızılıların kaptanı, seriye son veren Konya maçında aldıkları mağlubiyet için “Bazen kaybetmek de önemli” derken şampiyonluk içinse iddialı konuştu. 36 yaşındaki file bekçisi “Bir mağlubiyet sizin gerçeklerle yüzleşmemizi sağlayabilir. Rakipler bize karşı yüzde 200 ile oynuyor. Çok iyi bir takımımız var. Adana karşılaşmasıyla beraber bütün maçları kazanıp şampiyon olmak istiyoruz” dedi.

YENİ MEYDAN OKUMA

Uruguaylı eldiven Adana Demirspor maçı için “Zor bir mücadele olacak. Millî aralar sonrası oynanan müsabakalar zor oluyor. Bizim için ayrı bir meydan okuma. Teknik ekip, oyuncular, hepimiz şampiyonluk mücadelesine odaklanmış durumdayız. Bu konuda Erden Bey’e ve Başkan’a teşekkür ediyoruz. Ben burada birçok yıl geçirdim. Bu yıllar arasında bu sene çok özel. Çok heyecanlıyım. Çok iyi bir takımımız var. Bu grup inanılmaz oyunculardan oluşuyor. Çok hızlı bir şekilde adapte oldular. Burada Okan Hoca’nın çok iyi iş çıkardığının altını çizmek lazım” ifadelerini kullandı.

MERTENS YEDEK

Sakatlığı sebebiyle Kasımpaşa ve Konya maçlarında oynayamayan Dries Mertens, Adana Demirspor mücadelesine yedek başlayacak. Okan Buruk, hafta boyunca takımla çalışan 35 yaşındaki yıldızın sakatlığının nüksetme ve 90 dakikayı çıkarama ihtimalini üzerine böyle bir karar aldı. 

TORRENT ARABİSTAN'A

Burak Elmas döneminde kısa bir süre Galatasaray’da teknik direktörlük görevini üstlenen Domenec Torrent’in yeni adresi belli oluyor. İspanyol AS gazetesi, Torrent’in Fransız teknik direktör Herve Renard’la yollarını ayıran Suudi Arabistan Millî Takımı’nın başına geçeceğini yazdı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...