N'Golo Kante'den bol kaymaklı transfer: 3 yılda 100 milyon euro kazanacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
N'Golo Kante'den bol kaymaklı transfer: 3 yılda 100 milyon euro kazanacak

SPOR Haberleri

Son dakika transfer haberleri... Süper Lig devleriyle de anılan N'Golo Kante, Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Ittıhad ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Fransız yıldız Karim Benzema ile aynı takımda oynayacak.

İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea'den ayrılan N'Golo Kante, Suudi Arabistan ekibi Al-Ittihad'a transfer oldu.

Yeni takımıyla 3 yıllık sözleşme imzalayan Fransız orta sahanın toplam 100 milyon euro maaş kazanacağı öğrenildi.

Ülkesinde Boulogne ve Caen formaları giyen Kante, İngiltere ekibi Leicester City'de Premier Lig şampiyonluğuna ulaştıktan sonra 2016'da yaklaşık 35 milyon avro bonservis bedeliyle Chelsea'ye gitmişti.

N'Golo Kante'den bol kaymaklı transfer: 3 yılda 100 milyon euro kazanacak

CHELSEA'DE 6 KUPA KAZANDI

Chelsea'de birer Premier Lig, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Süper Kupa, Federasyon Kupası ve FIFA Kulüpler Dünya Kupası zaferi elde eden Kante, bu sürede görev yaptığı Fransa Milli Takımı'nda ise 2018 FIFA Dünya Kupası ve 2020-2021 UEFA Uluslar Ligi şampiyonlukları yaşadı.

Geçen sezon sakatlıklar nedeniyle formasından uzak kalan Kante, Chelsea'de 269 maça çıktı ve 13 gol kaydetti.

Futbola büyük yatırım yapılan Suudi Arabistan'da son şampiyon Al-Ittihad, daha önce de Real Madrid'den Fransız golcü Karim Benzema'yı transfer etmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...