Nordsjaelland - Fenerbahçe maçının hakemi Fransız düdük Jeremie Pignard

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Nordsjaelland - Fenerbahçe maçının hakemi Fransız düdük Jeremie Pignard

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 5. haftasında Nordsjaelland ile oynayacağı kritik maçı Fransız hakem Jeremie Pignard yönetecek.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 5. haftasında 30 Kasım Perşembe günü deplasmanda Danimarka temsilcisi Nordsjaelland ile yapacağı maçta Fransız hakem Jeremie Pignard düdük çalacak.

UEFA'nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Right to Dream Park'ta oynanacak ve TSİ 23.00'te başlayacak mücadelede Pignard'ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Aurelien Drouet ile Laurent Coniglio gerçekleştirecek.

Fransız Thomas Leonard ise maçın dördüncü hakemi olarak sahada yer alacak.

FENERBAHÇE GRUP LİDERİ

Sarı-lacivertliler, bu sezon grupta oynadığı 4 maçta topladığı 9 puanla lider konumunda bulunuyor.

Fenerbahçe, gruplara sahasında Nordsjaelland'ı 3-1 mağlup ederek başladı. İkinci maçta deplasmanda Spartak Trnava'yı 2-1 yenerken, sahasında Ludogorets'i 3-1'lik skorla geçmeyi başardı. Bulgaristan deplasmanında ise 2-0 mağlup oldu.

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1729100594407981183

AVRUPA'DA 265. MAÇ

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında bugüne kadar 264 kez boy gösterdi. Bu süreçte 104 galibiyet alan Fenerbahçe, 55 müsabakada berabere kalıp 105 maçta da sahadan yenilgiyle ayrıldı.

UEFA'nın 2021-2022 sezonunda uygulamaya koyduğu UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde sarı-lacivertliler, 13. kez mücadele edecek.  

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...