Nuri Şahin: Acılar yaşadık, her antrenmandan sonra hastaneye koştuk

Düzenleyen: / Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
- Güncelleme:
Nuri Şahin: Acılar yaşadık, her antrenmandan sonra hastaneye koştuk

SPOR Haberleri  / İHLAS Haber Ajansı

Antalyaspor evinde Başakşehir'in ardından Beşiktaş'ı da mağlup ederek kara bulutları dağıttı. Şahin, "Bugün çok büyük bir takımı yendik. Bunun gururunu tabii ki yaşayacağız. Acılar yaşadık, her antrenmandan sonra oyuncularım hastaneye Naldo’nun yanına gitti" dedi.

Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş'ı 3-2 mağlup eden Antalyaspor'un futbol sorumlusu Nuri Şahin, üst üste iki maç kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Şahin, Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanan mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında, Beşiktaş maçına iyi hazırlandıklarını anlattı.

3 GOLDEN SONRA DEFANSA GEÇTİ

Şahin, "İlk yarı istediklerimizi yapamadık, bugün takımda ilk yarı istenilen olmadı. Beşiktaş’ın farklı bir oyunu vardı. İlk yarıdan sonra daha cesaretli oynamamız gerektiğini söyledik. Hızlı goller attık, Beşiktaş gibi büyük bir takıma karşı defans yaptık. Ayaklarımız yere basarak devam edeceğiz. Ben Antalyaspor’u ligde 7 ile 5. sırayı zorlayacak bir takım olarak görüyorum. Biz elimizden geldiği kadar en yüksek sırada bitirmek istiyoruz. 2 maç kazandık, bundan önce de neler konuşulduğunu biliyoruz.

"YAVAŞ YAVAŞ İSTEDİĞİMİZ SEVİYEYE GELİYORUZ"

Çok büyük bir takımı yendik, sakin bir şekilde işimize devam edeceğiz. Maç kazanmadığımızda işimize baktığımız gibi kazandığımız zaman da işimize bakacağız. İlk yarı analiz edilmelidir, oyun hoşuma gitmedi. Bazı maçlar çok iyi oynuyoruz, ikinci yarı doğru oyunu oynadık. Yavaş yavaş istediğimiz yere geliyoruz, oyuncularım da bunun farkındalar. Milli takıma gitmesi muhtemel 3 oyuncumuz var, hem Antalyaspor hem de oyuncularımız için en doğru kararı vereceğiz. Oyuncularımın da kararı benim için önemlidir” diye konuştu.

"SÜPER LİG'DE ÜST ÜSTE 2 MAÇ KAZANMAK ÖNEMLİ"

İlk yarıda baskıya çıkamadıklarını ifade eden Şahin, “Ben sadece ilk yarıda takımıma cesaretli olmalarını söyledim. Bunu ikinci yarıda yaptılar. 3 tane gol atarak güzel bir maç kazandık. Türkiye ligi çok zor bir lig, üst üste maç kazanmak çok önemlidir. Maçlara daha özgüvenli giriyorsun, bunlar göz ardı edilemez. Bizim takımımız zor günler geçirdi, onlarla ne kadar gurur duysam azdır.

ANTRENMANDAN SONRA HASTANEYE KOŞTUK

Acılar yaşadık, her antrenmandan sonra oyuncularım hastaneye Naldo’nun yanına gitti. Biz takımımıza sahip çıktık, iyi gidiyoruz. Kötü günler umarım arkamızda kalır, oyuncularımı yürekten tebrik ediyorum” açıklamasında bulundu..

Şahin, Antalyaspor'un iyi bir sezonda ilk 5'i zorlayabileceğini düşündüğünü, bu sezon da ligi en iyi yerde bitirmek istediklerini kaydetti.

Nuri Şahin, Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz'ın kendisi için çok değerli olduğunu, Türk futboluna başarılarıyla katkı sunmasını istediğini sözlerine ekledi.

Nuri Şahin: Acılar yaşadık, her antrenmandan sonra hastaneye koştuk

Antalyaspor'dan soyunma odası paylaşımı

https://twitter.com/Antalyaspor/status/1721241529174426090

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...