Okan Buruk, Icardi'nin dönüş tarihini açıkladı! Arjantinli yıldız o maçta sahada olacak

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sakatlığından dolayı formasından uzak kalan Mauro Icardi'nin son durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 20. haftasında Kayserispor'u 2-1 yenen Galatasaray'da Mauro Icardi, sakatlığından dolayı forma giyemedi.

Maç sonrası basın toplantısında soruları cevaplayan teknik direktör Okan Buruk, Arjantinli golcünün dönüşüyle ilgi bilgi verdi.

OKAN BURUK: YÜZÜNDEKİ KIRIĞIN DURUMUNA BAKACAĞIZ

Oyuncunun çarşamba günü takıma katılacağını söyleyen Okan Buruk, "Icardi'ye belli bir dinlenme süresi vermiştik. Çarşamba günü yavaş yavaş antrenmanlara başlayacak. Hafta sonu için karar vereceğiz. Ayağının ve yüzündeki kırığın durumuna bakacağız. Verdiğimiz program dahilinde hazırlanıyor. Hafta sonu ilk 11'de mi başlatırız, sonradan mı kullanırız karar vereceğiz. Kadroya girebilecek durumda olacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Okan Buruk, Icardi'nin dönüş tarihini açıkladı! Arjantinli yıldız o maçta sahada olacak

DAVINSON SANCHEZ ÜMRANİYESPOR MAÇINDA OYNAYACAK

Son haftalarda sakatlığından dolayı riske edilmeyen Davinson Sanchez'in Ziraat Türkiye Kupası'nda 18 Ocak Perşembe günü Trendyol 1. Lig takımı Ümraniyespor ile yapacakları maçta forma giyeceğini belirten Buruk, "Sanchez için programı belliydi. Onun da kendi hazırlığı Ümraniyespor ile yapacağımız Türkiye Kupası maçı. Oyuncularımızın sağlığı çok önemli. Sakatlıkların tekrarlamaması için bazen sabırlı davranıyoruz. Davinson'da da sabırlı davrandık. Kupa maçında oynayacak." dedi.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...