Ozan Tufan için Beşiktaş sesleri: Aklında İstanbul'a dönüş var

- Güncelleme:
Ozan Tufan için Beşiktaş sesleri: Aklında İstanbul'a dönüş var

Spor Haberleri

Hull City’de ter döken ve Türkiye’ye dönmek isteyen orta saha, Beşiktaş ile anılıyor. Şenol Güneş’in de Bursaspor’dan eski öğrencisine asla ‘hayır’ demeyeceği biliniyor

MURAD TAMER'İN HABERİ - Kadrosuna 3-4 takviye düşünen Beşiktaş’ın acelesi yok. Yönetim, maliyeti kulüp bütçesine uygun ve ihtiyaca cevap verebilecek oyuncu hassasiyeti gösterirken gündeme Ozan Tufan ismi geldi. Hull City ile 2025’e kadar mukavelesi bulunan Tufan, Türkiye’ye tekrar dönmek istiyor. İngiltere’de istediği ortamı bulamadığı belirtilen orta saha oyuncusunun bu konuda patronu Acun Ilıcalı’dan da transferinde kolaylık sağlaması konusunda ricada bulunduğu belirtiliyor.

YÖNETİM BEKLEMEDE

Hull City’nin ise 5 milyon avro civarında bonservis bedeli biçtiği Ozan Tufan’ın ayrılığı o kadar da kolay olacak gibi görünmüyor. Beşiktaş yönetiminin de şu an için böyle bir girişimi yok. Ancak Ozan Tufan kulübüyle anlaşır ve geri dönüşü gündeme gelirse masaya oturmayı planlıyor. Ki Şenol Güneş’in de Bursaspor’dan öğrencisi olan Ozan Tufan’a hayır demeyeceği belirtiliyor. Yabancı kontenjanı da düşünüldüğünde Ozan işi Kartal adına cezbedici görünüyor.

GURBETÇİ ATAĞI

Kara Kartal için bir orta saha haberi de İtalyan kaynaktan. Gazeteci Fabrizio Romano, Beşiktaş’ın Rapid Wien forması giyen 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Enes Tepecik ile ilgilendiğini yazdı. Avrupa kulüplerinin de takibinde olan Enes’in kulübüyle 2025’e kadar mukavelesi bulunuyor. Rapid Wien II’de 15 maçta 3 gol atan çok yönlü hücum oyuncusunun güncel piyasa değeri ise 150 bin avro olarak görünüyor.

BAŞKAN AHMET NUR ÇEBİ: ADALETSİZ BİR SEZONDU

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi gelecek sezon için iddialı açıklamalar yaptı. "Şampiyonluğa oynayacağız. Geçen sezon adaletsiz bir sistem uygulandı ve bundan etkilendiğimizi düşünüyoruz" diyen Çebi, "Mert, Ghezzal ve Josef gibi oyuncularımızdan uzun süre faydalanamadık. Bunların hepsini iyi transferlerle, oturmuş kadromuzla ve hocamızla önümüzdeki sene halledeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...