ÖZEL / Erden Timur'dan Uğurcan Çakır açıklaması! "Hep bu yakıştırma yapılıyor"

Düzenleyen:
- Güncelleme:

SPOR Haberleri

Son Dakika Galatasaray Haberleri... Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur, A Milli Takım ve Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır'ı transfer edecekleri yönündeki haberler üzerine açıklama yaptı. Arkadaşımız Ferhat Kızıltaş'ın sorusunu yanıtlayan Timur, "Uğurcan Çakır'la ilgiliş herhangi bir girişimimiz olmadı. Hep bu yakıştırma yapılıyor" demekle yetindi.

Galatasaray, forma kol sponsorluğu kapsamında GKN Kargo ile anlaştı. Sarı-kırmızılıların, 2023-2024 sezonunda yurt içi, Ziraat Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçlarında forma sol kol sponsoru GKN Kargo olacak. Sponsorluk anlaşmasının imza töreni RAMS Park’ta düzenlendi.

Törene Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur ve GKN Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akyürek katıldı.

UĞURCAN ÇAKIR AÇIKLAMASI

Editörümüz Ferhat Kızıltaş, ismi Galatasaray'la anılan Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır'ı sordu. Erden Timur'un cevabı şu oldu:

"Muslera Galatasarayımızın efsanelerinden birisi. Çok değerli bir Galatasaraylı. Kaptanımız. Yarı Türk. Süreç ne getirir ne götürür bilemeyiz. Onun da kendi hayalleri var. Uğurcan Çakır'la ilgiliş herhangi bir girişimimiz olmadı. Hep bu yakıştırma yapılıyor."

https://twitter.com/Trabzonspor/status/1684194680689262594

"GÜÇLÜ İŞBİRLİKLERİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ"

Sponsorluk için GKN Kargo’ya teşekkür eden Erden Timur, "Başarılı bir sezon geçirdik, şampiyon olduk. Bu seneki amacımız bunu daha da ileriye taşımak. O yüzden de güçlü işbirlikleri bizim için önemli. Hedefimiz hem güçlü hem sürdürülebilir işbirlikleri. Bu anlamda GKN Kargo gibi sektöründe çok önemli bir isim olan markayla Galatasaray'ımızın böyle bir işbirliğine gitmesi bizim açımızdan da çok memnun edici. Böyle sponsorlukların daha çok devam etmesi lazım. Çünkü Türkiye’de spor tutkusu çok fazla. Gelir olarak ise gerideyiz. Bunu bu tip işbirlikleriyle sürekli geliştirmemiz lazım.

Futbol ekonomisi bu işin sürdürülebilirliğini belirleyen şey. GKN ailesine, tüm çalışanlarına, paydaşlarına, yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim. Daha birlikte yapacağımız çok şey var. İnşallah güzel ve uzun yıllar sürecek bir birliktelik olur. Gökhan Bey, farklı transferlerde başka katkılarının da olmasını istediğini bana söyledi. Her iki taraf için de hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/Turkiye_Spor/status/1684602496767885319

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...