Rachid Ghezzal asistle döndü, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini düşünmeye başladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Rachid Ghezzal asistle döndü, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini düşünmeye başladı

SPOR Haberleri

Beşiktaş’ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal, 153 gün sonra ilk 11’de yer aldığı İstanbulspor maçında Cenk Tosun'un attığı golde asist yaptı. Beşiktaş'ın şampiyon olduğu 2020-21 sezonunun asist kral Ghezzal, "Çok özledim. Umarım en iyi Rachid Ghezzal'ı sizlere sunabilirim. Elimden geleni yapacağım. Çok çalışacağım. Milli arada kendi seviyeme dönmek için bir fırsat. Fenerbahçe maçına en iyi şekilde hazırlanacağız" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Beşiktaş, sahasında İstanbulspor'u 3-1 mağlup etti. Siyah-beyazlılarda Rachid Ghezzal, sakatlığının ardından tam 153 gün sonra 11’de sahaya çıktı.

SAKATLIKLARLA BOĞUŞTU

Cezayirli oyuncu, İstanbulspor maçına kadar bu sezon 6 müsabakada görev aldı. Toplam 226 dakika sahada kalan 30 yaşındaki oyuncu, 2 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Ghezzal, sezonun ilk yarısındaki Trabzonspor müsabakasında sakatlanarak uzun süre sahalardan uzak kalmıştı. Ghezzal, ayrıca maçın 42. dakikasında Cenk Tosun’un attığı golün asistini yaparken, 63. dakikada yerini Nathan Redmond’a bıraktı.

FENERBAHÇE YORUMU

Rachid Ghezzal, maçın ardından yayıncı kuruluşa şunları söyledi:

"Umarım en iyi Rachid Ghezzal'ı sizlere sunabilirim. Elimden geleni yapacağım. Çok çalışacağım. Milli arada kendi seviyeme dönmek için bir fırsat. Fenerbahçe maçına en iyi şekilde hazırlanacağız. Çok özledim. Sahada olmaktan ötürü mutluyum. Benim için zor zamanlardı. Uzun bir sakatlık ve ameliyat sürecinden döndüm. Vücüdunuzun eski hale dönmesi için zamana ihtiyacınız olur. Lig maçıyla geri döndüm. 1 asistle skora katkı verdim. Bunlar bana özgüven veriyor. Bu akşamın tadını çıkaracağım."

Beşiktaş milli maç arasından sonra Fenerbahçe ile Kadıköy'de karşılaşacak.

Rachid Ghezzal asistle döndü, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini düşünmeye başladı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...