Real Madrid'de sevindiren Arda Güler gelişmesi! Sevilla maçı öncesi duyurdular

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İspanya La Liga lideri Real Madrid, 26. hafta karşılaşmasında Sevilla'yı ağırlayacak. Carlo Ancelotti'nin Arda Güler'i bu maçta daha fazla süre verebileceği aktarıldı.

Arda Güler'in formasını giydiği Real Madrid, 26. haftada Girona ile karşılaşacak.

En yakın takipçisi Girona'nın üst üste 2 maçta aldığı mağlubiyet sonrası zirvede yalnız kalan Eflatun-beyazlılar, Sevilla'yı konuk edecek.

Real Madrid'de sevindiren Arda Güler gelişmesi! Sevilla maçı öncesi duyurdular - 1. Resim

ARDA GÜLER DAHA FAZLA SÜRE ALACAK

İspanya'nın en çok okunan gazetelerinden Marca'da yer alan haberde Joselu ve Jude Bellingham'ın sakatlıklarının ardından Arda Güler'in Sevilla maçında daha fazla süre alabileceği ifade edildi.

Bu sezon LaLiga'da sadece 3 maçta ve toplamda 25 dakika süre alan Arda Güler'in "neden sahada daha fazla süre alamadığı" sorulan Ancelotti, "Bu diğer futbolcularla rekabetle ilgili bir mesele. Çok genç ve sabırlı olmak gerek. Ama maça baştan itibaren başlayabilecek bir seviyede." cevabını verdi.

Bu sezon 5 resmi maçta oynayan 18 yaşındaki yıldız, 92 dakika süre aldı.

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den 20 milyon euro bedelle Real Madrid'in yolunu tutan Arda Güler, ABD kampında sakatlanarak uzun süre formasından uzak kalmıştı.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...