Rıdvan Dilmen derbi sonrası açıkladı: Lig tarihinde böyle bir şey olmamıştır

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Rıdvan Dilmen derbi sonrası açıkladı: Lig tarihinde böyle bir şey olmamıştır

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fenerbahçe camiasının efsane isimlerinden Rıdvan Dilmen, Beşiktaş - Fenerbahçe maçından sonra çarpıcı yorumlarda bulundu. İsmail Kartal yönetimindeki Sarı-lacivertlilerin deplasman oyununu öven Dilmen, iki takım arasında ciddi kalite farkının olduğunu söyledi.

Fenerbahçe, Süper Lig'în 15. haftasında Beşiktaş'ı 3-1 yenerek liderliğini sürdürdü.

Sarı-lacivertlilerin gollerini Dzeko, Tadic ve Szymanski kaydederken, ev sahibi ekibin tek sayısı Alex Oxlade Chamberlain'den geldi.

Rıdvan Dilmen derbi sonrası açıkladı: Lig tarihinde böyle bir şey olmamıştır

RIDVAN DİLMEN: MÜMKÜN GÖRMÜYORUM

Derbiyi TV8,5 kanalında yorumlayan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin kalite olarak önde olduğunu dile getirerek "Bana bu Beşiktaş'tan Fenerbahçe'de oynayabilecek iki tane oyuncu söyleyin. Benim görüşüme göre daha fazla galibiyet isteyen, daha sakin, daha klas olan, 90 dakika üstünlüğü bulunduran Fenerbahçe oldu. Hak eden de Fenerbahçe oldu." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin 15. haftayı +29 averajla kapadığını hatırlatan Rıdvan Dilmen, "Deplasmanda oynuyorsun. Şutlar 21'e 9. Beşiktaş, Fenerbahçe maçlarının tarihinde bile bunu göremeyiz. Deplasmanda ceza sahasına girme sayın 42'ye 9. Bu müthiş. Herhalde lig tarihinde böyle bir şey olmamıştır. Mümkün görmüyorum" dedi.

Rıdvan Dilmen derbi sonrası açıkladı: Lig tarihinde böyle bir şey olmamıştır

RIDVAN DİLMEN: YERE YATTIĞINI HATIRLAMIYORUM

Beşiktaş'ın etkisiz kaldığını söyleyen Rıdvan Dilmen, "Birinci dakikadan itibaren Fenerbahçe sanki Kadıköy'de oynarcasına müthiş agresif, sakin ve isabetli başladı. Rakibe hemen hemen Gedson dışında maç boyu pozisyon vermedi. Penaltı da kendi hatasıyla geldi. Livakovic geldiği günden beri belki de yere yatmadığı maç bu maçtır. Penaltı dışında yere yattığını hatırlamıyorum." açıklamasında bulundu.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Bensu11 Aralık 2023 11:21

Beşiktaş tarihi farktan kurtuldu çok daha farklı sonuç çıkabilirdi

Caner11 Aralık 2023 11:19

Beşiktaş'ın en kötü derbi performanslarından biriydi

Sonraki Haber Yükleniyor...