Rıza Çalımbay'dan Sivasspor - Fiorentina yorumu: "Bize kuradaki en güçlü takımlardan biri çıktı"

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Rıza Çalımbay'dan Sivasspor - Fiorentina yorumu: "Bize kuradaki en güçlü takımlardan biri çıktı"

SPOR Haberleri

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Fiorentina eşleşmesini yorumladı. Çalımbay, "Bize kuradaki en güçlü takımlardan biri çıktı. Ama ben takımıma güveniyorum. İyi işler yapacağımıza inanıyorum. Tek endişem lig maçlarından sonra sakatlık yaşamak. Ülke olarak çok zor günlerden geçiyoruz. Depremden sonra psikolojik olarak hepimiz çöktük. Ama ülkemle gurur duydum. Tüm dünyaya yardımlaşmamızı gösterdik." ifadelerini kullandı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turunda İtalya'nın Fiorentina takımıyla eşleşen Sivasspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay kurayı değerlendirdi. Çalımbay, "Bize kuradaki en güçlü takımlardan biri çıktı" dedi.

SİVASSPOR - FİORENTİNA MAÇLARI NE ZAMAN?

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde grubunu lider bitirip direkt son 16'ya yükselen Sivassporun rakibi TSİ 15.00’te İsviçre’nin Nyon kentinde çekilen kurayla belirlendi. Çift maçlı eliminasyon üzerinden yapılacak Sivassppr-Fiorentina maçları 9 ve 16 Mart’ta oynanacak.

RIZA ÇALIMBAY NE DEDİ?

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Fiorentina eşleşmesini şöyle yorumladı:

"Bize kuradaki en güçlü takımlardan biri çıktı. Ama ben takımıma güveniyorum. İyi işler yapacağımıza inanıyorum. Tek endişem lig maçlarından sonra sakatlık yaşamak. Ülke olarak çok zor günlerden geçiyoruz. Depremden sonra psikolojik olarak hepimiz çöktük. Ama ülkemle gurur duydum. Tüm dünyaya yardımlaşmamızı gösterdik." 

Rıza Çalımbay'dan Sivasspor - Fiorentina yorumu:

"TÜRK FUTBOLUNDA ÖRNEĞİ YOK"

Deneyimli teknik adam ayrıca, "Sivasspor mütevazı bir takım, istediğimiz oyuncuyu alamayız. Bir Başakşehir'e bakın, bir bize bakın. Ama biz üst üste üç sene Avrupa'ya gidiyoruz. Bunun örneği yok. Büyük takımlar bile gidemiyor. Bizim yaptığımız mükemmel bir şey." dedi.

SİVASSPOR SON 16'YA NASIL GELDİ?

Bu sezon ülkemizi UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde temsil eden Demir Grup Sivasspor urnuvaya G grubunda başladı. Grupta Slavia Prag, Ballkani ve CFR Cluj ile karşılaşan takımımız topladığı 11 puanla grubunu lider olarak tamamlayarak son 16 turuna adını yazdıran taraf olmuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...