Roma Uğurcan Çakır'ın peşinde

- Güncelleme:
Roma Uğurcan Çakır'ın peşinde

SPOR Haberleri

İtalyan basınına göre millî eldiven Uğurcan Çakır için Roma devrede. Çakır'ı transfer için girişimlerin başladığı iddiası var

Trabzonspor’da hem gelecekler hem de gidecekler konusunda her gün yeni isimler ortaya atılıyor. En az 6 takviye isteyen Bjelica, yıldız isimleri kadrolarına katacaklarını söylerken kaleci Uğurcan Çakır konusunda da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Başkan Ertuğrul Doğan’ın “Kesinlikle satmam” dediği Çakır için İtalyan devlerinden Roma devrede. 

Dİ MARZİO'YA GÖRE...

İtalyan basınına göre Roma Sportif Direktörü Thiago Pinto’nun Uğurcan Çakır’ı transfer etmek için girişimlere başladığı öne sürüldü. Transferde genelde iddiaları çıkan İtalyan gazeteci Di Marzio da Roma’nın bu transfer için 12 milyon avro harcaması gerektiğini belirtti. Çakır’ın Mile Svilar’a alternatif olarak düşünüldüğü vurgulanıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...