Trabzonspor'da az para çok iş

- Güncelleme:
Trabzonspor'da az para çok iş

SPOR Haberleri

Bordo mavililerde takım maliyeti aşağı çekilecek başarıya aç ve ucuz yıldız adayı oyuncular takıma kazandırılacak

Sezonu büyük bir hüsranla bitiren Trabzonspor’da yeni sezon planlaması için çalışmalara ağırlık verildi. Yönetimin tam destek verdiği yeni teknik adam Nenad Bjelica’nın hedefi ise belli: Yarışmacı, üreten, sonuna kadar savaşan bir takım oluşturmak. Tabii bunu yaparken de yönetimle birlikte koordineli çalışarak. Çünkü yönetim şu anda 32 milyon avro olan takım bütçesini yeni sezonda 25 milyon avroya indirmeyi planlıyor.

YENİ PAZARLARA...

Hırvat teknik adam Bjelica, takımla ilgili yönetime geniş bir rapor sunarken, 30 Haziran’da başlayacak kamp dönemine kadar gidecek ve kalacakların durumlarının netleşmesini talep etti. Hırvat oyuncular Mislav Orsic ve Bruno Petkovic için birebir devrede olan Bjelica bu anlamda yönetimi rahatlatıyor. Başarıya aç, ucuz ve yıldız adayı isimler için ise düşünülen pazarlar Slovenya, Kuzey Makedonya, Bosna Hersek ve Sırbistan.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...