Romain Saiss'in geliş tarihi belli oldu... Son dakika Beşiktaş haberi

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Romain Saiss'in geliş tarihi belli oldu... Son dakika Beşiktaş haberi

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Son dakika Beşiktaş haberi... Beşiktaş'ın her konuda anlaştığı Faslı stoper Romain Saiss, imza için İstanbul'a geliyor. 32 yaşındaki savunma oyuncusu ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzalanacak.

Son dakika Beşiktaş haberi... Romain Saiss ne zaman geliyor? Beşiktaş transferi bitirdi mi? Siyah-Beyazlı taraftarların merak ettiği bu sorular yanıt buldu. Futbol otoritelerinin tam not verdiği ve "nokta transfer" olarak yorumladığı Faslı stoper imzaya geliyor.

ROMAİN SAİSS YILLIK ÜCRET NE KADAR?

6 yıllık Wolverhampton kariyerinin ardından Premier League ekibinden ayrılan Romain Saiss, Beşiktaş'la her konuda anlaştı. 32 yaşındaki stoperin 13 Haziran'da oynanacak Liberya-Fas maçının ardından salı günü İstanbul'da olması bekleniyor. Saiss ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzalanacak. 32 yaşındaki stoper, yıllık 1.5 milyon Euro ücret alacak.

Romain Saiss'in geliş tarihi belli oldu... Son dakika Beşiktaş haberi

VİDA'DAN DAHA İYİSİNİ BULDULAR

Beşiktaş, Wolverhampton ile sözleşmesi sona eren ve serbest durumda olan Faslı oyuncu için bonservis bedeli ödemeyecek. 4.5 sezondur Siyah-Beyazlı formayı giyen ve yıllık 3.5 milyon euro para kazanan Hırvat stoper Domagoj Vida'nın yüksek maaş yükünden kurtulan yönetim, en az onun kadar kaliteli bir ismi kadroya kattı.

Fransa'da Valence, Clermont, Le Havre ve Angers formaları giyen Saiss, 2016'dan 4 milyom Euro karşılığında Wolverhampton transfer oldu. Son 6 sezonda İngliz ekibinin formasını giyen 32 yaşındaki stoper, geçen sezon Wolverhampton'da çıktığı 32 maçta 3 gol attı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...