Salih Uçan İngiltere'ye transfer mi oluyor? Türk yıldızla ilgili flaş açıklama

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Salih Uçan İngiltere'ye transfer mi oluyor? Türk yıldızla ilgili flaş açıklama

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... İngiltere Championship ekibi Cardiff City'nin Türk teknik direktörü Erol Bulut, Salih Uçan ile ilgili çıkan iddialara cevap verdi.

İngiltere Championship takımı Cardiff City'nin Türk teknik direktörü Erol Bulut, transfer iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Wales Online'a konuşan Bulut, Beşiktaş'ta forma giyen Salih Uçan'ın transfer edileceğine dair çıkan söylentilere cevap verdi.

Salih Uçan İngiltere'ye transfer mi oluyor? Türk yıldızla ilgili flaş açıklama

EROL BULUT'TAN SALİH UÇAN AÇIKLAMASI

Salih Uçan ile Alanyaspor'da birlikte çalışan Erol Bulut, "Salih Uçan aynı zamanda Manolis Siopis'in de bulunduğu Alanyaspor'da çalıştırdığım bir oyuncu. İyi bir orta saha oyuncusuydu ve birlikte çok iyi oynadılar ama biz bu transferi gerçekleştirebilecek seviyede değiliz. Salih bizim için pahalı bir oyuncu. Bunu basına kim duyurdu bilmiyorum, belki onun menajeri Beşiktaş'la yeni sözleşme imzalamaya çalışacak" ifadelerini kullandı.

Sezon sonunda Beşiktaş ile sözleşmesi bitecek olan Salih, 61 resmi maçta 4 gol ve 12 asist katkısında bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...