Schalke 04 - Borussia Dortmund (2-2 Özet) Ruhr derbisinde Kenan Karaman şov!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Schalke 04 - Borussia Dortmund (2-2 Özet) Ruhr derbisinde Kenan Karaman şov!

SPOR Haberleri

Schalke 04 - Borussia Dortmund (2-2 Goller İzle) Bundesliga'nın en sert rekabetlerinden biri olan Ruhr derbisinde Schalke 04 ile Borussia Dortmund 2-2 berabere kaldı. Schalke, 79. dakikada Kenan Karaman’ın golüyle 1 puanı hanesine yazdırdı. Milli futbolcu geçtiğimiz yaz Beşiktaş'tan ayrılarak Alman ekibine transfer olmuştu.

Bundesliga'da şampiyonluk mücadelesi veren Borussia Dortmund, deplasmanda ezeli rakibi Schalke 04 ile 2-2 berabere kaldı.

SCHALKE 04 - BORUSSİA DORTMUND (2-2) ÖZET İZLE

Borussia Dortmund, Bundesliga’nın 24. haftasında Schalke 04 ile Veltins Arena’da oynadığı maçta 38. dakikada Nico Schlotterbeck’in golüyle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya hızlı başlayan ev sahibi ekip 50. dakikada Marius Bülter’in attığı golle 1-1’lik eşitliği sağladı. Borussia Dortmund 60. dakikada Raphael Guerreiro ile bulduğu golle 2-1 öne geçti.

KENAN KARAMAN SKORU BELİRLEDİ

Schalke 04, 79. dakikada Kenan Karaman’in attığı kafa golüyle karşılaşmaya yeniden denge getirdi ve skoru 2-2 yaptı. Maçta kalan bölümlerde başka gol olmayınca karşılaşma 2-2 berabere sonuçlandı.

Schalke 04 formasıyla ilk golünü atan Kenan Karaman 68. dakikada Rodrigo Zalazar’ın yerine oyuna dahil oldu.

8 maçlık galibiyet sersinin ardından ilk kez puan kaybeden Borussia Dortmund ligde 50 puanla lider Bayern Münih’in 2 puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor. Schalke 04 ise 20 puan ve maç fazlasıyla 17. sırada bulunuyor.

Schalke 04 - Borussia Dortmund (2-2 Özet) Ruhr derbisinde Kenan Karaman şov!

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...