Seçil Erzan: "Semih Kaya bu kadar faiz almasaydı böyle olmayacaktı."

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı - Yunus Emre Şeker
- Güncelleme:

Spor Haberleri  / İhlas Haber Ajansı - Yunus Emre Şeker

Yüksek kar getirisi fonla birçok ünlüyü dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'ın yargılanmasına bugün İstanbul 41.Ağır Ceza Mahkemesi'nde saat 10.30'da başlandı. Erzan'ın eski milli futbolcu Semih Kaya ile ilgili sözleri dikkat çekti.

Yüksek kar getirisi bulunan güvenilir bir fon olduğunu ve Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu 21 kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar ile 7 milyon 384 bin lira dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'ın yargılanmasına bugün İstanbul 41.Ağır Ceza Mahkemesi'nde saat 10.30'da başlandı.

SEÇİL ERZAN SİSTEMİN NASIL BOZULDUĞUNU ANLATTI

Son gelişmeleri İhlas Haber Ajansı muhabiri Yunus Emre Şeker aktardı:

“İlk olarak Seçil Erzan hakim karşısına çıktı. Hakim ilk olarak olayların nasıl başladığını ve nasıl bu hale geldiğini sordu. Erzan da kronolojik sırayla olayı anlatmaya başladı, 2010 yılından beri tüm olayları tek tek hakim karşısında anlattı. Erzan savunmasını yaparken zaman zaman sesini titrediği ve özellikle annesiyle ilgili bir olayı anlatırken duygusallaştığı görüldü. O esnada kendisine su verildi.

Seçil Erzan: "Semih Kaya bu kadar faiz almasaydı böyle olmayacaktı."

'KİMSEDEN TALEPTE BULUNMADIM'

Duruşmanın geneline baktığımızda şu ifade öne çıkıyor, Seçil Erzan bunun altını özellikle çizdi; ‘Ben hiçbir zaman kimseden herhangi bir talepte bulunmadım. Sürekli bana talep geldi. Ben de bunları değerlendirdim.” Dedi.

Seçil Erzan savunmasına devam ederken “Semih Kaya’ya ödeme yapmasaydım, bu kadar faiz almasaydı hiç sorun çıkmayacaktı. Sistem orada bozuldu.” İfadesini kullandı.

Erzan, “Semih Kaya’dan yaklaşık 300 bin dolar aldım, 1.3 milyon dolar ödedim hem de 15 gün içerisinde. Sonra 100 bin dolar daha verdim.” dedi.

Öte yandan Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan’ın mazeretle duruşma salonuna gelmediği belirtildi.

SEMİH KAYA 2011 YILINDAN BERİ TANIYOR

Geçtiğimiz aylarda Nevşin Mengü'ye konuk olan Semih Kaya, Seçil Erzan ile dikkat çekici açıklamalarda bulunmultu.

Seçil Erzan ile ne zaman tanıştığını anlatan Semih Kaya, "2011 yılında Galatasaray A Takımı'nda oynamaya başladığımda Denizbank'ta hesabım açıldı. Kazandığım paralar Florya şubesine yattı. Ben ordan kendisiyle iletişimde oldum ve bu normal müşteri - şube müdürü olarak... Ben bankacıya değil, bankaya güveniyorum." dedi.

Seçil Erzan: "Semih Kaya bu kadar faiz almasaydı böyle olmayacaktı."

SEMİH KAYA: ÇANTADAN GPS CİHAZI ÇIKTI

Seçil hanım bana bankanın odasında laptop çantası verdi, ben de onu vezneye götürüp kendi hesabıma yatırdım. Ben fondan kazandığımı biliyorum.  Ben başka birisinin parasını olduğunu bilsem neden suç duyurusunda bulunmayayım? 

Daha sonra Bodrum'a gidecektim. İçindeki çantadan GPS takip cihazı çıktı. Çantada 2.5 milyon dolar olduğu söyleniyor. Çantanın fotoğrafı var. 200 bin dolardan fazla ne sığabilir? Bunların hepsini insanların takdirine bırakacağım. Ben GPS olduğunu döndüğümde anladım. 

Seçil Erzan ile konuştum ve kendisine "Siz beni takip mi ettiriyorsunuz ve ne işler yapıyosunuz. Neden benim para yatırdığım çantada GPS cihazı çıkıyor" dedim. Son 4 hanesinden numarasını buldum ve kendisine ilettim. O da bana "Bu benim eski sevgilim, belalım sürekli beni takip ediyor. O çantaya koymuş" dedi. 

Seçil Erzan''dan aldığım her parayı bankaya yatırdım. Bunu gizlemiyorum. Dekontu var. Vergileri ödedim ve resmi olarak yaptım. Araba bayiisine parayı çantada götürmedim.

Seçil Erzan'a 4.1 milyon euro verdim, 3.5 verdi ben kendi ana paramı istedim. Ben 10 gündür tefeci ve kadın döven olarak adlandırılıyorum.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: İhlas Haber Ajansı - Yunus Emre Şeker
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...