Şenol Güneş: Kazanmak zorundayız

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Şenol Güneş: Kazanmak zorundayız

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Beşiktaş’ın çalıştırıcısı, “Takımın üzerinde güven eksikliği var. Yarın (bugün) hem iyi oynamalı hem de galip gelmeliyiz” dedi.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Lugano maçına yönelik konuşan Şenol Güneş takım konusunda çarpıcı ve şeffaf bilgiler verdi. “Ligde kayıplarımız var. Bu sonuçlar takım üzerinde öz güvensizlik oluşturdu. Lugano maçı çok önemli. Hem iyi oynamaya hem de kazanmaya ihtiyacımız var” vurgusu yapan Beşiktaş’ın teknik patronu, “Gedson iyileşmişti ama idmanın son bölümünde bileği döndü. Kadroda olmayacak, pazar günü de olmayacak” şeklinde konuştu.

DAHA ÇOK ÇALIŞMALIYIZ

“Zaman zaman camianın psikolojik direncinin kırıldığını hissediyorum” diyen teknik adam, “Adana Demirspor ve Trabzon maçlarında çok gol yediğimiz doğru. Taraftarın beklediği coşkulu takımı göstermek zorundayız. Yarın (bugün) da böyle bir beklentim var” derken, “Daha mutlu olmak istiyorsak daha fazla çalışacağız. Ezildiğimiz tek maç Brugge maçıydı. O maçta fazla seyahatin etkileri vardı” ifadelerini kullandı.

PAŞA'NIN GÖZÜ REKORDA

Brugge karşısında 1 puanı getiren Cenk Tosun, gol sayısını 12’ye yükseltirken Avrupa’da en fazla gol atan isimlerden Ricardo Quaresma ile Bobo’yu yakalamıştı. Tecrübeli oyuncu eğer bugün iki gol daha atarsa 14 gollü Oktay Derelioğlu ile zirveyi paylaşacak.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...