Şenol Güneş'in uzun süredir istediği isme kanca

- Güncelleme:
Şenol Güneş'in uzun süredir istediği isme kanca

Spor Haberleri

Beşiktaş’ın 2018’de Genk’e sahasında 4-2 yenildiği maçta Güneş ona hayran kalmıştı. Siyah beyazlılara sıcak bakan Ruslan Malinovsky için kiralık teklifi yapıldı

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş’ın 10 numara transferindeki yeni gözdesi Ruslan Malinovsky... Marsilya’da geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen ve Fransız devinin bonservisini aldığı Ukraynalı yıldızı özellikle Şenol Güneş çok istiyor. 30 yaşındaki oyuncu 2018’de Genk’te oynarken Beşiktaş’a karşı forma giymişti. Siyah beyazlıların 4-2 kaybettiği maçta bir de asist yapan Malinovsky’yi, Şenol Güneş’in çok beğendiği ortaya çıktı. Tecrübeli teknik adam, yönetime 10 numara transferi için onun ismini verdi.

YILLIK ÜCRETİN TAMAMI

Siyah beyazlılar, Marsilya’nın üç yıllık imza attırmasından önce Malinovsky ile ilgilenmişti. Fransızların satın alma opsiyonunu kullanması üzerine devreden çıkan Beşiktaş, Güneş’in ısrarıyla yeniden temasa geçti. Tecrübeli yıldızı kiralamak isteyen Kartal, yıllık ücretin de tamamını karşılamayı önerdi. Marsilya’nın yeni teknik direktörü Marcelino’nun, 10 numarada tercihini Amine Harit’ten yana kullanması da Beşiktaş’ın Malinovsky’yi kiralama ihtimalini güçlendiriyor. Fransız ekibinin bugün teklife cevap vermesi bekleniyor. 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...