Sergio Oliveira'dan NBA örneği! Derbi öncesi mesaj verdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sergio Oliveira'dan NBA örneği! Derbi öncesi mesaj verdi

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Portekizli futbolcusu Sergio Oliveira, Beşiktaş ile oynanacak derbi öncesi görüşlerini paylaştı. Pazar akşamına iyi hazırlandıklarını aktaran Oliveira, "Derbi galibiyetleri önemli ama diğer maçları kaybettiğinizde derbilerin bir anlamı olmuyor. Biz kazanmaya hazırız. Bu maça da odaklanmış durumdayız" dedi.

Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray ve Beşiktaş, Vodafone Park'ta kozlarını paylaşacak. Zorlu mücadele öncesi hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da Sergio Oliveira, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Basına açık yapılan idman öncesi derbi hakkında değerlendirmelerde bulunan Portekizli oyuncu, "Beşiktaş derbisiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Derbi galibiyetleri önemli ama diğer maçları kaybettiğinizde derbilerin bir anlamı olmuyor. Biz kazanmaya hazırız. Bu maça da odaklanmış durumdayız" ifadelerini kullandı.

SERGIO OLIVEIRA'DAN NBA ÖRNEĞİ

Beşiktaş maçına iyi hazırlandıklarını söyleyen Sergio Oliveira, "Sırrımız ciddi ve hırslı olmak. Her maça aynı değeri veriyoruz. Derbi galibiyetleri önemli ama diğer maçları kaybettiğinizde derbilerin bir anlamı olmuyor. Biz kazanmaya hazırız. Bu maça da odaklanmış durumdayız" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın çok büyük ve her zaman yarışta olan bir takım olduğunu vurgulayan Oliveira, Bu yarışın bir parçası olmak için buraya geldim. En önemlisi bu sezon. İleride ne olur biter bilmiyorum. Sporun parçası bu. NBA röportajında izlemiştim. Kazanmak ya da kaybetmek önemli değil, her gün mücadele etmelisin diyordu. Asıl önemli olan şey budur" diye konuştu.

Bu sezon elde edilen başarıdaki sırlarını da açıklayan Portekizli futbolcu, "Bu sezonki sırrımız ciddiyetimiz, hırsımız ve mütevazı oluşumuz. Her maça aynı değerli veriyoruz. Derbi önemli ancak diğer maçları kaybettiğiniz zaman derbinin anlamı olmazdı. Kazanmak istiyoruz ve bu maça odaklanmış durumdayız. Her maçı kazanmak için sahaya çıkacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Sergio Oliveira'dan NBA örneği! Derbi öncesi mesaj verdi

SERGIO OLIVEIRA: EVİMDE GİBİ HİSSEDİYORUM

Süper Lig'de çok yüksek bir seviye olduğunu belirten Sergio Oliveira, "İyi oyun oynanıyor. İletişim ve pazarlama gibi geliştirilebilecek konular var. Bunlarda daha iyi olabiliriz. Ligde çok iyi oyuncular var. Sadece deneyimli oyuncular değil genç oyuncular da var. Onların da daha büyük takımlara gelme fırsatları var. Ben 30 yaşımda geldim. Mental ve fiziksel olarak iyi olduğum bir dönemde geldim. Beni harika şekilde karşıladılar. Türkiye’yi ve ligi beğeniyorum. Kendimi burada evimde gibi hissediyorum" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...