Son Dakika Beşiktaş haberi: Gambiyalı forvet Musa Barrow Kartal oluyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son Dakika Beşiktaş haberi: Gambiyalı forvet Musa Barrow Kartal oluyor

SPOR Haberleri

"Transferi suskun takımı" olarak anılan Beşiktaş, Bologna'nın Gambiyalı yıldızı Musa Barrow'u kadrosuna katıyor. Musa Barrow’un Avukatı Luigi Sorrentino, Siyah-Beyazlılar ile görüşmek için İstanbul’a geldi. Barrow'un menajeri Federico Pastorello dün Karagümrük - Beşiktaş maçını stadyumdan takip etmişti.

Beşiktaş, Milot Rashica'nın ardından Musa Barrow transferini de bitirmek üzere... Sağ kanada geçen sezon Galatasaray forması giyen Kosovalı yıldızı transfer eden Siyah-Beyazlılar, sol kanada da Gambiyalı yıldızı alıyor.

Beşiktaş, Musa Barrow için Bologna ile görüşmelere başladı. Siyah-beyazlılar, bu transferi 6 milyon euro'ya bitirmek istiyor.

BOLOGNA'NIN YILDIZI KARTAL OLUYOR

Atalanta altyapısından yetişen ve Serie A ekiplerinden Bologna'ya 2021 yazında 14.5 milyon euroya transfer olan Barrow, geçen sezon Serie A'da 32 maçta 3 gol 8 asistle oynadı.

JACKSON MULEKA SATILABİLİR

Musa Barrow transferinin gerçekleşmesi halinde Jackson Muleka ile yollar ayrılacak. Süper Lig'de Kasımpaşa formasıyla adından söz ettiren ancak Beşiktaş'ta beklentileri karşılayamayan Muleka'ya İngiltere yolu göründü.

23 yaşındaki forvete talip olan Blackburn Rovers, Siyah-Beyazlı yönetimle transfer masasına oturdu. Muleka'nın Beşiktaş'la Haziran 2027'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

Son Dakika Beşiktaş haberi: Gambiyalı forvet Musa Barrow Kartal oluyor

Musa Barrow'un menajeri Federico Pastorello dün Karagümrük - Beşiktaş maçını stadyumdan takip etmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...