Son Dakika Beşiktaş transfer haberi: Jean Onana imza için İstanbul'a geldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

SPOR Haberleri

Beşiktaş aradığı orta sahayı Fransa'da buldu... Siyah-Beyazlılar'la bir süre önce el sıkışan Kamerunlu futbolcu Jean Onana İstanbul'a geldi. Kartal, Onana için Fransa’nın Lens kulübüyle her konuda anlaştı. 23 yaşındaki futbolcu satın alma opsiyonuyla kiralanacak.

Transferde ilk imzayı Brezilyalı stoper Lyanco'ya attıran Beşiktaş, Jean Onana transferinde de mutlu sona ulaştı. 23 yaşındaki Kamerunlu defansif orta saha imza için İstanbul'a geldi.

Daler Kuzyaev ile anlaşamayan Beşiktaş, defansif orta saha transferinde ikinci seçeneği olan Jean Onana için markajı daraltmıştı. Siyah-beyazlılar Onana için Fransa’nın Lens kulübüyle her konuda anlaştı. 23 yaşındaki futbolcu satın alma opsiyonuyla kiralanacak.

2022 yazında Bordeaux'dan 4 milyon euroya transfer edilen  Jean Onana, 7 kez de Kamerun Milli Takımı formasını giydi.

SAĞLIK KONTROLÜ YARIN

Onana’yı taşıyan özel uçak akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne iniş yaptı. Pasaport işlemlerinin ardından havaalanı kapısından çıkış yapan 23 yaşındaki futbolcu, daha sonra kendisini bekleyen araca binerek alandan ayrıldı.

Onana’nın, yarın sağlık kontrollerinin ardından kendisini siyah-beyazlı renklere bağlayacak resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. Geçen sezon Fransa ekibi Lens’te 26 resmi maça çıkan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu, gol ya da asist katkısı üretemedi

https://twitter.com/Besiktas/status/1682008452359417857

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...