Son Dakika Galatasaray haberi: Fernando Muslera ile sözleşme görüşmeleri başladı

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Son Dakika Galatasaray haberi: Fernando Muslera ile sözleşme görüşmeleri başladı

SPOR Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Galatasaray kariyerinde 6 kez Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Fernando Muslera ile yeni sözleşme görüşmeleri başladı. Galatasaray yönetimi 37 yaşındaki kaleciyle uzatmak istiyor.

Galatasaray 37 yaşındaki kaleci Fernando Muslera ile devam kararı aldı. Sarı-Kırmızılı yönetim, 11 yıldır kaleyi koruyan Uruguaylı efsane ile yeni sözleşme imzalamayı hedefliyor.

SÖZLEŞMESİ HAZİRANDA BİTİYOR

TRT Spor'un haberine göre; sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Muslera ile yeni sözleşme görüşmeleri başladı. Yıllık 2.5 milyon euro kazanan Muslera'nın maaşında indirim yapılmasının istendi. 

Uruguaylı kalecinin de bu talebe sıcak baktığı kaydedildi. Yönetici Erden Timur yaklaşık 2 hafta önce yaptığı açıklamada Muslera'nın futbolla ilgili planlarının olduğunu ve tecrübeli kalecinin durumunun sezon sonuna doğru değerlendirileceğini bildirmişti.

6 ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Galatasaray kariyerinde 6 kez Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Fernando Muslera 2011-12 sezonu başında Lazio'dan 6.75 milyon euro karşılığında transfer edilmişti.

Galatasaray formasını 475 maçta terleten deneyimli eldiven, kalesinde 506 gol gördü. Uruguaylı file bekçisi 170 maçta ise kalesini gole kapadı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...