Volkan Demirel: Muslera'nın jübilesinde Galatasaray forması giyerim, teklif olursa benim için sorun yok

Düzenleyen: / Kaynak: AA
- Güncelleme:

SPOR Haberleri  / AA

Fenerbahçe ve A Milli Takım'ın efsane kalecisi Volkan Demirel, editörümüz Ferhat Kızıltaş'ın "Galatasaray'ın kalecisi Fernando Muslera'nın jübilesi için yapılacak bir maçta Galatasaray forması giyer misiniz?" sorusuna esprili ama manidar bir cevap verdi.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor ile Yatırım Finansman Menkul Değerler AŞ arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

Sponsorluk imza törenine Atakaş Hatayspor Başkan Vekili Aydın Toksöz, teknik direktör Volkan Demirel, Yatırım Finansman Menkul Değerler AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bilgiç ve Genel Müdür Eralp Arslankurt katıldı.

"YETER Kİ MUSLERA JÜBİLE YAPSIN"

Fenerbahçe ve A Milli Takım'ın efsane kalecisi Volkan  Demirel, editörümüz Ferhat Kızıltaş'ın "Galatasaray'ın kalecisi Fernando Muslera'nın jübilesi için yapılacak bir maçta Galatasaray forması giyer misiniz?" sorusuna şu cevabı verdi:

"Teklif olursa benim için sorun yok. Yeter ki Muslera jübilesini yapsın ve biz de o maçta bulunalım, bunlar güzel şeyler. Fenerbahçe'de jübilemle ilgili herhangi bir beklentim olmadı. En büyük gurur Fenerbahçe formasını giymektir. Muslera da benim gibi düşünüyordur. Jübile yapması hem Muslera'ya hem Galatasaray'a çok yakışır. İnşallah gönlüne göre bir futbol kariyeri bitişi olur." 

https://twitter.com/beINSPORTS_TR/status/1702332992641995045

"HATAYSPOR'U DAHA YUKARI TAŞIYACAĞIZ"

Sponsor desteği için teşekkür eden Volkan Demirel de, şunları dile getirdi:

"Sponsorlarla beraber daha da güçlü olacağız, Hatay'ı daha yukarı taşımaya çalışacağız, kendi adıma söz veriyorum. Her yerde çok konuştuk, artık depremle ilgili yaraları daha fazla deşmek istemiyorum. Hatay olarak, o bölgedeki insanlar olarak her zaman destekler görüyoruz.

Yanımızda olanlara minnettarız, her zaman teşekkürlerimizi iletiyoruz. Sizlerin sayesinde ayağa kalktık. Birçok sponsor var, maddiyat değil içten gelen sponsorluklar. Gönülden destekleyenlere teşekkür ediyorum. Güzel bir birliktelik olacak. Hep beraber başarıya kavuşacağız, kendi adıma sizlere söz veriyorum."

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Demirel, "Depremden sonra bile o bölgede kimse kalmak istemiyor. Siz futbolcuları orada nasıl tutabiliyorsunuz?" sorununu, "Biz Riva'dayız, bakanlığın tesisinde. Sadece maç günleri Mersin'e gidiyoruz." dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...