Süper Lig devinden Caner Erkin harekatı! TFF 1. Lig'de 5 gol, 4 asist yapmıştı

Düzenleyen: / Kaynak: Habertürk
- Güncelleme:
Süper Lig devinden Caner Erkin harekatı! TFF 1. Lig'de 5 gol, 4 asist yapmıştı

SPOR Haberleri  / Habertürk

TFF 1. Lig ekibi Eyüpspor'da forma giyen Caner Erkin'in yeniden Süper Lig'e dönebileceği konuşuluyor. Yeni sezonda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken tecrübeli oyuncunun Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddia edildi.

Yaz transfer döneminde Leipzig'den Angelino'yu kiralayan Galatasaray, İspanyol oyuncunun beklentilerin altında kalması nedeniyle farklı arayışlara geçti.

Sezon başı 1.5 milyon euro bedelle kiralanan Angelino, sözleşmesinde yazan madde gereği 3 maça daha çıkarsa 6 milyon euroluk satın alma opsiyonu devreye girecek.

Yıldız oyuncunun henüz uyum sorunu yaşaması nedeniyle devre arası takviye yapmayı planlayan Sarı-kırmızılıların, saha önce kulüpte kiralık oynayan Caner için nabız yoklayacağı öğrenildi.

Süper Lig devinden Caner Erkin harekatı! TFF 1. Lig'de 5 gol, 4 asist yapmıştı

GALATASARAY'DA CANER ERKİN SÜRPRİZİ

Habertürk'te geçen habere göre; Eyüpspor ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan milli oyuncu ile devre arasında bir görüşme yapılabileceği belirtildi.

Arda Turan önderliğinde Süper Lig'e çıkma hedefi belirleyen Eyüpspor, 12 maçta 10 galibiyet ve 2 yenilgi elde ederek 30 puan topladı.

Takımın vazgeçilmez isimlerinden olan Caner, 5 gol ve 4 asist katkısında bulunarak ön plana çıktı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Habertürk
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...