Telefon konuşmasını anlattı, 'Alzheimer' dedi! Selahattin Baki'den Erden Timur'a sert eleştiriler

Düzenleyen: / Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
- Güncelleme:

SPOR Haberleri  / İHLAS Haber Ajansı

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'la arasında geçen telefon konuşmasını anlatarak "Yaşanan şeyleri yaşanmamış gibi, yaşanmamış şeyleri de yaşanmış gibi anlatıyor. Çok üzülüyorum. Alzheimer başlangıcı olabilir, acil şifalar diliyorum" dedi.

Fenerbahçe Süper Lig’in 9. haftasında  konuk ettiği Hatayspor’u 4-2 mağlup etti.

Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, galibiyet serisine devam eden takımı tebrik ederek, “Hocamızı ve bütün taraftarlarımızı tebrik ediyorum. özlem duyduğunuz Kadıköy atmosferi her hafta üzerine koyarak geliyor. Bundan da son derece memnunuz” ifadelerini kullandı.

"SAHTEKARCA VE YALAN AÇIKLAMALAR"

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur’un açıklamaları ve sonrasında yaşananlara değinen Baki, “Yine futbolun dışına çıkıyoruz çünkü vahim, sahtekarca ve yalan açıklamalar yapıldı. Bu şahsın söylediklerini kamuoyunun ciddi anlamda sorgulaması gerekiyor. Tek tek üzerinden geçelim. 'Teraziden kaçan hırsızdır' dedi. Bizim için son derece trajikomik ve ironik.

Biz zaten yönetime geldiğimizden beri, onların yönetime geldiği zaman da bu zaman diliminin içerisinde, kendilerini bizim kendi penceremizden gördüğümüz Türkiye Futbol Federasyonu ile ilgili problemler, Merkez Hakem Kurulu ile ilgili problemler, Türk futboluyla alakalı haksızlıklar, 1959 öncesinde Fenerbahçe'nin yenilen haklarıyla ilgili 4 kez teraziye çağırdık. Hatta dedik ki, istiyorsanız başkan seviyesinde Galatasaray Televizyonu'na çıkalım. Başkanınız çıkamıyorsa başkan vekili seviyesinde çıkalım. Dolayısıyla teraziden kaçan hırsızdır. 4 kez resmi davette bulunmamıza rağmen karşımıza çıkamadılar” diye konuştu.

Telefon konuşmasını anlattı, 'Alzheimer' dedi! Selahattin Baki'den Erden Timur'a sert eleştiriler

 Erden Timur & Selahattin Baki

LALE ORTA OLAYI

Eski MHK Başkanı Lale Orta’nın, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a VAR görüntüsü gönderdiği iddiasıyla ilgili Baki, “Gelelim Lale Orta olayına. Bu da ayrı bir vahim iddia. Kendisinin MHK Başkanı olduğu zaman Başkanımız Ali Koç'a VAR görüntüsü yolladığını iddia etti. Hem Lale Orta hem de Başkanımız Ali Koç 5 dakika içinde bunu şiddetle reddetti. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'na da araştırması için başvuruda bulunduk.

Başkanımız da bu konuyla ilgili hukuki hak arayışını hafta içinde yapacak. Dolayısıyla bir yalan da burada var. Bunun da ciddi şekilde araştırılması gerekiyor. Madem ki TFF Türk futbolunun amirali, o zaman ya bu konuda aydınlatıcı bir rol oynayacaklar ya da bu oyunun bir parçası olacaklar” ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY YÖNETİM AKIL TUTULMASI YAŞIYOR"

Selahattin Baki, sözlerine şöyle devam etti:

“Temsilciler üyesi bir beyefendinin Koç Holding çalışanı olduğunu iddia ettiler. Halbuki kendisinin 3 yıldır emekli olduğu ortaya çıktı. Madem ki Koç Holding bu camia için bu kadar rahatsızlık vesilesi, kendi yönetim kurullarında Koç Holding'de çalışan bir hanımefendi var. Onun da bilgilerine girip bakarsanız, Koç Holding'den bir holdinge çevirmişler. Yani hanımefendinin CV'sini değiştirecek kadar akıl tutulması yaşıyorlar.

Bazı algıları var. Zamanında disiplin kurulu başkanı için Fenerbahçe taraftarı dediler. Hiç konuşmadığımız bir konu var. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Büyükekşi, Galatasaray taraftarı ve bunu da bırakın resmi kulüp üyesi. Bunu hiç konuşan yok. Kamuoyunun bu yalanlara ve sahtekarlıklara tenezzül etmemesi gerekiyor.”

ERDEN TİMUR'A ALZHEİMERLI DEDİ

Fred transferinden sonra Erden Timur ile konuştuklarını aktaran Selahattin Baki, “Fred transferinden sonra geçenlerde kendisi beni aradı. Bunu açıklamayacaktım ama artık açıklama ihtiyacı hissediyorum. Fred transferinden sonra ‘2 ayrı kişi hem Manchester United'ı hem de Fred'i ayartarak işi bozmaya çalıştı’ diye açıklama yapmıştım. Bununla ilgili olarak sanki hiç haberi yokmuş gibi telefon açıp 'Kimdi onlar, söyle' dedi.

İsimleri verdim ve 'Tanıyorum ama ben böyle bir talimat vermedim' dedi. Transferlerde bunların normal olduğunu söyledi ama ben de kendisine 'Ben 11 yıldır futbolda transferi yapıyorum, bu kadar inisiyatifi kimse alamaz' diye kendisine ilettim. Yaşanan şeyleri yaşanmamış gibi, yaşanmamış şeyleri de yaşanmış gibi anlatıyor. Çok üzülüyorum. Alzheimer başlangıcı olabilir, acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...