Trabzonspor rotayı Serdar Dursun'a kırdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Trabzonspor rotayı Serdar Dursun'a kırdı

SPOR Haberleri

Transfer sezonunun kapanmasına kısa süre kala forvet hattını güçlendirmek için harekete geçen Trabzonspor'da, teknik direktör Nenad Bjelica, Serdar Dursun'u kadroya katmak için yönetimden özel talepte bulundu.

Süper Lig'in ilk haftasında evinde Antalyaspor'u tek golle deviren Trabzonspor, transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala yeniden harekete geçti. Son olarak orta sahasını Yunan futbolcu Taxiarchis Fountas ile güçlendiren bordo mavililer, savunma hattına da Rayyan Baniya'yı takviye edecek.

GOLCÜ TRANSFERİ FENERBAHÇE'DEN

Trabzonspor, öte yandan golcü transferi için de yoğun mesai harcanıyor. Yönetimin uzun süredir uğraştığı Bruno Petkovic transferinde aşama kaydedilemezken, sürpriz bir isim gündeme geldi.

Teknik direktör Nenad Bjelica'nın Umut Bozok ve Maxi Gomez'den farklı profilde bir golcü istediği belirtildi. Hırvat teknik adamın işaret ettiği ismin ise Fenerbahçe'den ayrılması gündemde olan Serdar Dursun olduğu iddia edildi.

ALMANYA'DAN DA TALİPLERİ VAR

Alman 2. Lig ekiplerinden Hertha Berlin'in de gündeminde olan Serdar için Trabzonspor'un, Fenerbahçe ile temas kuracağı ve ilk görüşmelerin birkaç gün içinde yapılmasının planladığı öğrenildi. (Kaynak: Karadeniz Gazetesi)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...