Trabzonspor'dan acı veda: Deplasmanda Basel'e elendi

- Güncelleme:
Trabzonspor'dan acı veda: Deplasmanda Basel'e elendi

Spor Haberleri

Bordo mavililer Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında Zeki Amdouni’nin golüyle geri düştü. Bakasetas’la bir penaltı kaçırdı. Denswil ve Umut’la gol buldu ama sayılmadı. Zeqiri’nin vuruşuna engel olamayınca Avrupa defterini kapattı

UĞUR AKTAN'IN HABERİ - UEFA Avrupa Konferans Ligi’ndeki temsilcimiz Trabzonspor, geçtiğimiz hafta sahasında 1-0 mağlup ettiği İsviçre’nin Basel takamına deplasmanda 2-0 mağlup oldu ve Avrupa kupalarına veda etti. Çok sayıda gurbetçi vatandaşımızın destek için Saint Jakob-Park’ta olduğu maçta Bakasetas ile bir penaltı vuruşunu değerlendiremeyen Abdullah Avcı’nın öğrencileri Mohamed Zeki Amdouni ve Andi Zeqiri’nin gollerine engel olamadı. 

NE YAPTIN BAKA?

Maçta gol perdesi henüz 13. dakikada açılırken savunmanın arkasına atılan topta kaleci Uğurcan ile karşı karşıya kalan Amdouni gol perdesini açtı: 1-0. Bu golün ardından çabuk toparlanan temsilcimiz 27’de Maxi Gomez’in ceza sahası içinde düşürülmesiyle bir penaltı kazandı ancak topun başına geçen Bakasetas tam şutunu çıkartırken destek ayağının kayması sebebiyle topu dışarıya gönderdi ve ilk 45 dakika 1-0 sona erdi. 

ZEQIRI BİTİRDİ!

Maçın ikinci yarısı da hareketli başlarken, 49’da bu defa kaleci Hitz’in müdahalesiyle yerde kalan Gomez ikinci defa penaltı kazandırdı ancak yapılan VAR kontrolünün ardından bu penaltı iptal edildi. Denswil 61’de kafa vuruşuyla topu fileleri buluştursa da VAR bir kez daha devreye girdi ve ofsayt kararı çıktı. İlk maçtaki galibiyetle sağlanan dengeyi bozan gol ise 76’da geldi. Uğurcan’dan seken topu tamamlayan Zeqiri takımını son 16 turuna taşıdı: 2-0. 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...