Türkiye - Letonya maçına doğru... Montella: Futbolcular bu kadar istekliyken bunların olması normal

Düzenleyen: / Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
- Güncelleme:

SPOR Haberleri  / İHLAS Haber Ajansı

A Milli Takım'ın başında çıktığı ilk maçta Hırvatistan'ı deplasmanda deviren ve Modric'in ülkesine tarihinindeki ilk Avrupa şampiyonası elemelerindeki iç saha yenilgisini yaşatan Montella, yarınki Letonya maçını da kazanıp artık EURO 2024'ü düşünmek istiyor.

2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu 7. maçında Letonya ile Konya’da karşılaşacak olan A Milli Takım'da teknik direktör Vincenzo Montella maç öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

VER ELİNİ EURO 2024

Çok farklı bir maça çıkacaklarını ifade eden Montella, “Karşımızdaki rakip takımda aslında çok genç bir takım yaş ortalaması itibariyle. Biraz daha fiziksel geçebilecek bir maç var yarın bizler için. Rakibimiz ilk maçta belki farklı yenildi ama sonrasındaki maçlarında hep birer farkla yenildi ya da berabere kaldı. Onun akabinde de çok sabırlı oynayacağımız bir maç ve çok hızlı da topu çevirmemiz gereken bir maç.

Taraftarımızın da desteğini bekliyorum bu konuda. Zaten Konya halkının ve genel olarak Türkiye'deki taraftarların bu kadar duygulu ve tutkulu olduklarını biliyoruz. O yüzden bu konuda şüphem yok" dedi.

YUSUF SARI YİNE YOK GİBİ

Yusuf Sarı’nın forma şansı alıp almayacağı ile ilgili soruya Montella, “Yusuf'u çok iyi tanırım ama şunun bir gerçeği de var. Bir haftadır takımla antrenmana çıkamamıştı. Bugün itibariyle antrenmanda olacağını düşünüyoruz ve bugün gördükten sonra da bütün kararlarımızı vereceğiz” şeklinde konuştu.

KISA SÜREDE OLUŞAN SİNERJİ

Futbolcularla arasında kısa sürede oluşan sinerji hakkında da konuşan İtalyan teknik direktör, “İlk buluştuğumuz günden itibaren iştahı çok aç ve çalışkan, dinlemeyi seven bir grupla çalışıyorum. Onların sayesinde oldu bu gördükleriniz. Geldiğimiz günden itibaren tabiri caizse toplantı yağmuruna tuttuk futbolcularımızı. Hem bireysel hem grup halinde hem de takım olarak. O yüzden kendileri bu kadar istekliyken bütün bunların olması çok normal. O yüzden yarın da inşallah en iyi şekilde kendimizi göstereceğiz.

https://twitter.com/MilliTakimlar/status/1712920359559627027

Ne kadar değerli olduklarını bir önceki maçta gördük. Tabii ki de tamamıyla onları görebilmemiz ve devamlılığı getirmemiz gerekiyor. Çünkü her maç devamlı bir şekilde kendinizi en iyi şekilde göstermeniz gerekiyor. Hem bireysel olarak hem de bir takım olarak sahada performans vermek zorundasınız. Bu devamlılığı getirdiğimizde zaten değerleri ortaya çıkacak.

Zaten kendileri çok değerli futbolcular. O yüzden devamlılığı getirdiğimiz takdirde rakip üstünken ya da rakip daha az üstünlük gösterdiğinde bütün o maç enstantanelerinde biz nasıl sahaya duruş sergiliyoruz? Onlar çok önemli bizim için. O yüzden devamlılığı getirdiğimizde muhakkak ki ne kadar yararlı olduklarını tekrardan göreceksiniz” diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...