Uğurcan Çakır için Avrupa'ya şartlı evet

- Güncelleme:
Uğurcan Çakır için Avrupa'ya şartlı evet

SPOR Haberleri

Trabzonspor Başkanı Doğan, başarılı kaleci için Türkiye içi transfer ihtimalini kapattı. Roma ve Nottingham Forest ön plana çıktı

Trabzonspor’da Uğurcan Çakır’un takımda kalıp kalmayacağı konusu sıcaklığını koruyor. Adı Galatasaray ile de anılan Uğurcan için Başkan Ertuğrul Doğan nokta koyup “Türkiye içinden bir kulübe satışına kesinlikle izin yok” demişti. Ancak Avrupa için ise “Şartlı evet” geldi. O şartlarda da kulüp çıkarlarının yanı sıra prestijli bir kulüp olması önceliği vardı. Çakır konusunda ise ön plana Nottingham Forest ve Roma çıktı.

KULÜP ÇIKARI ÖNEMLİ

2027’ye kadar mukavelesi bulunan Uğurcan Çakır da kararı yönetime bırakmış durumda. Kulübe para kazandırıp gitmek isteyen millî eldiven ile ilgili beklenti en az 12 milyon avro. Yönetim, Çakır’ın satışına karşı B ve C planını da hazırlamış durumda. Bu arada adı ülke takımlarından Al Ahly ile anılan Trezeguet de şu an için Mısır’a dönmeyi düşünmediğini ve aklında Avrupa olduğunu söyledi. Yönetim Trezeguet için gelecek tekliflere açık..

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...