Umut Nayir hangi takıma transfer olacak? Eyüpspor öncelik hakkı olan tarafı itiraf etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Umut Nayir hangi takıma transfer olacak? Eyüpspor öncelik hakkı olan tarafı itiraf etti

SPOR Haberleri

Son dakika transfer haberleri... Geçen sezon kiralık oynadığı Ümraniyespor'da 17 gol atarak dikkatleri üzerine çeken Umut Nayir'e Galatasaray ve Fenerbahçe talip oldu. Eyüpspor cephesinden oyuncunun transferi sürecine dair bilgiler paylaşıldı.

Transfer döneminin gözde isimlerinden olan Umut Nayir'e Süper Lig devleri ilgi duyuyor.

Geçen sezon kiralık olarak Ümraniyespor'da oynayan 29 yaşındaki golcü, Eyüpspor'a geri dönmüştü.

Yeni sezonda hangi takımda devam edeceği merakla beklenen milli oyuncunun Fenerbahçe ve Galatasaray'ın listesinde olduğu öğrenildi.

A Spor'a konuşan Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, "Umut Nayir ile hem Fenerbahçe hem de Galatasaray ilgileniyor. Öncelik ise Fenerbahçe'de" ifadelerini kullandı.

Umut Nayir hangi takıma transfer olacak? Eyüpspor öncelik hakkı olan tarafı itiraf etti

UMUT NAYİR'DEN TRANSFER AÇIKLAMASI

A Milli Takım'ın Letonya ile oynayacağı maçın aday kadrosunda yer alan Umut Nayir, basın toplantısında kendisine yöneltilen transfer iddialarına şöyle cevap verdi:

Saygısızlık olarak algılamayacaksanız şöyle söyleyebilirim. Milli forma altında buluştuğumuz zaman ben olgusundan çıkıp, biz olgusunu kazanmaya çalışıyoruz. Bu bizim kaybettiğimiz bir ruh olduğunu düşünüyorum. Milli takım formasının her şeyden üstün olduğunu, buraya geldiğimizde takım kimliklerinden çıkıp milli bütünlüğe kavuşmamız gerektiğini düşündüğüm için aslında şahsi kariyerimle ilgili şu an çok bir şey demek istemiyorum.

Esasında kendi menajerlerime de söyledim bunu. Bunu samimiyetle söyleyebilirim. 'Ben hiçbir şeyle ilgili konuşmak istemiyorum. Herhangi bir bilgilendirme de yapmayın bana' dedim. Kamptan sonra yine değerlendiririz. O yüzden bu forma altında benim şahsi meselem çok önemli değil. Kusura bakmayın.

 

dfdf

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...