Ünlü futbolcudan tekme yemişti! Küçük çocuk 2,1 milyar TL'lik servetin sahibi oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ünlü futbolcudan tekme yemişti! Küçük çocuk 2,1 milyar TL'lik servetin sahibi oldu

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

2013 yılında Swansea City AFC ile Chelsea karşılaşmasında Belçikalı yıldız Eden Hazard’ın sahada görevli olan 17 yaşındaki bir gence attığı tekme sosyal medyada gündem olmuştu. O kare ülkede viral olurken unutulmaz ikili 10 yıl sonra tekrardan bir araya geldi. O dönem top toplayıcısı olan Charlie Morgan'ın kariyer başarısını duyunca ağzınız açık kalacak. Küçük çocuk 2,1 milyar TL'lik servetin sahibi oldu.

Belçikalı yıldız futbolcu Eden Hazard, 2013 yılında yaptığı hareket halen gündemdekini yerini korumakta. Swansea City AFC ile Chelsea arasında oynanan Lig Kupası karşılaşmasında Hazard’ın sahada görevli 17 yaşındaki bir gence attığı tekme sosyal medyada viral olmuştu. 10 yıl sonra bir araya gelen Charlie Morgan ile Hazard’ın paylaşımı ortalığı alevlendirdi. 

Top toplayıcısı olarak görev yapan 17 yaşındaki gencin hayatı bambaşka bir yere geldi. Ünlü futbolcunun tekmesi onun hayatında dönüm noktası oldu. 

O GÖRÜNTÜLER ÜLKEDE GÜNDEM OLMUŞTU 

Charlie Morgan, 2013 yılında, top toplayıcı olarak görev yaptığı Swansea City AFC ile Chelsea arasında oynanan Lig Kupası yarı final ikinci maçında, Chelsea'nin yıldızı Eden Hazard'ın tekmesine maruz kalmıştı.

Ünlü futbolcudan tekme yemişti! Küçük çocuk 2,1 milyar TL'lik servetin sahibi oldu

TEKME ATMASIYLA ÇIKMASI BİR OLDU 

Karşılaşmanın son 10 dakikasında skor 0-0’ken çıkan topu ağır şekilde alan top toplayıcısı Morgan, Hazard’ın tekmesine maruz kalmıştı. Pozisyonun ardından maçın hakemi Hazard’ı kırmızı kart göstererek oyundan attı. 

O ARTIK MİLYARDER BİR İŞ İNSANI 

Aradan 10 yıl geçti ancak Morgan’ın hayatı baştan aşağı değişti. O genç çocuk artık 27 yaşında ve bir iş adamı haline geldi. Okul arkadaşı Jackson Quinn ile birlikte kurduğu başarılı içecek markası sayesinde milyonlarca sterlin kazanıyor.

Ünlü futbolcudan tekme yemişti! Küçük çocuk 2,1 milyar TL'lik servetin sahibi oldu

Morgan'ın şirketinin değeri bugün 55 milyon sterline (yaklaşık 2,1 milyar TL) ulaşıyor.

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...