Vitor Pereira derbi öncesi uyardı! Portekizli hoca Fenerbahçe - Galatasaray maçını yorumladı

Düzenleyen: / Kaynak: Fanatik
- Güncelleme:
Vitor Pereira derbi öncesi uyardı! Portekizli hoca Fenerbahçe - Galatasaray maçını yorumladı

Spor Haberleri  / Fanatik

Portekizli teknik direktör Vitor Pereira, yarın akşam oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu. Eski takımının olumlu özelliklerine dikkat çeken Pereira, Mauro Icardi'nin kalitesine de değindi.

Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe ve Galatasaray, Ülker Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak.

Arda Kardeşler'in yöneteceği derbi saat 19.00'da beINSPORTS 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Derbi atmosferini daha önce yaşayan teknik direktörlerden olan Vitor Pereira, zorlu mücadeleyi değerlendirdi.

Fanatik'e konuşan Portekizli hoca, "Bu derbi sezon sonunda mutlu sona kimin ulaşacağını belirleyecek seviyede. Kazanan hem 3 puanlık avantajı hem de şampiyonluğa daha sıkı sarılmak adına psikolojik üstünlüğü ele geçirek." yorumunda bulundu.

Vitor Pereira derbi öncesi uyardı! Portekizli hoca Fenerbahçe - Galatasaray maçını yorumladı

VITOR PEREIRA: DZEKO VE ICARDI DERBİYE ETKİ EDECEK

Edin Dzeko ve Mauro Icardi'nin derbiye edecekleri etkiden bahseden Vitor Pereira, "Çok üst düzey futbolculardan bahsediyoruz. Bu tarz büyük maçlarda karar verme konusunda, çok fazla deneyime sahipler. İkisi de derbide, çok fazla markaj altında tutulacak. Hatta defans oyuncuları, ikili markajla da onları savunmaya çalışacak. Bu sayede diğer oyunculara gol atmaları için boş alanlar açabilirler." ifadelerini kullandı.

Vitor Pereira derbi öncesi uyardı! Portekizli hoca Fenerbahçe - Galatasaray maçını yorumladı

'OSAYI VE FERDİ'YE ŞAŞIRMADIM'

Ferdi Kadıoğlu ve Osayi-Samuel'in performanslarına değinen Portekizli teknik adam, "Şaşırmadım. Çünkü ikisi de teknik becerilere sahipti ve her gün yeni şeyler öğrenmek istiyorlardı. Fiziksel ve teknik açıdan kadronda iyi oyuncular olduğunda, taktik beceriyi de öğrenmek istediklerinde, üst seviyeye çıkabiliyorlar. Onlar sadece mükemmel oyuncular değiller. İnsan olarak da harikalar. Seviyelerini geliştirmek ve öğrenmek adına da son derece alçak gönüllüler." şeklinde konuştu.

VITOR PEREIRA TÜRKİYE'YE GERİ DÖNECEK Mİ?

Türkiye'de yeniden çalışmak isteyip istemediği sorulan Vitor Pereira, "Güçlü bir takım kuracağım bir projenin içerisinde yer almak ve bu takımın şampiyonluklar kazanması için savaşmasını istiyorum. Bu, Türkiye ya da başka bir ülkedeki bir kulüp olabilir. Elbette güçlü bir takım için doğru koşullara sahip olmalıyım. Hedefim, tecrübeli ve genç oyuncuların karışımından oluşan, şampiyonluk için mücadele eden, Avrupa Ligi ya da Şampiyonlar Ligi’nde yer alan bir takım oluşturmak. Fenerbahçe’ye sonsuza kadar saygı duyacağım. Ancak aynı zamanda ben, profesyonel bir teknik direktörüm. Bir kulübün hocası olursam, doğal olarak o kulüp benim ailem ve hayatım olacak. Hayatta da böyle olmamız ve geçmişimize saygı duymamız gerekiyor." dedi.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...