Vitor Pereira Flamengo'dan kovuldu! Yerine Jorge Jesus geliyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Vitor Pereira Flamengo'dan kovuldu! Yerine Jorge Jesus geliyor

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri...Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira'nın Flamengo serüveni kısa sürdü. Portekizli hocayı gönderen Brezilya ekibi, Jorge Jesus'u takımın başına getirmek istediği iddia edildi.

Flamengo'da 4 ay önce göreve getirilen teknik direktör Vitor Pereira, alınan başarısız sonuçlar sonrası görevinden ayrıldı.

Kulüpten yapılan açıklamada, 54 yaşındaki teknik direktör ve ekibiyle imzalanan sözleşmenin feshedildiği belirtildi.

Geçen yıl aralık ayında sözleşme imzalayan Pereira yönetiminde Flamengo, 4 ay içinde 4 turnuvada istediği sonuçları alamadı. Bu süreçte Flamengo, Brezilya Süper Kupa, Güney Amerika Süper Kupa ve Brezilya Carioca Finali turnuvalarına final aşamasında veda etti. FIFA Kulüpler Dünya Kupası'na da katılan Brezilya temsilcisi, yarı finalde Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal'e yenilerek turnuvayı üçüncü sırada tamamlayabildi.

Vitor Pereira, daha önce iki dönem (2015-2016, 2021) Fenerbahçe'de görev almıştı.

Vitor Pereira Flamengo'dan kovuldu! Yerine Jorge Jesus geliyor

JORGE JESUS SESLERİ ÇOĞALDI

Vitor Pereira ile yollarını ayıran Flamengo'da gözler Jorge Jesus'a çevrildi. Daha önce görev aldığı kulüpte Libertadores şampiyonluğu yaşatan 68 yaşındaki hocanın sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılarak geri döneceği konuşuluyor. Ali Koç ile yaşadığı tartışma sonrası kulüpte kalması beklenmeyen Jesus'un Brezilya Milli Takımı ve Flamengo arasında bir tercih yapacağı iddia edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...