Volkan Demirel'den Beşiktaş maçı sonrası istifa sinyali! 'Konuşup bir yol belirleyeceğiz'

Düzenleyen: / Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
- Güncelleme:
Volkan Demirel'den Beşiktaş maçı sonrası istifa sinyali! 'Konuşup bir yol belirleyeceğiz'

Spor Haberleri  / İHLAS Haber Ajansı

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Beşiktaş yenilgisinin ardından sitem dolu sözlerle istifa sinyali verdi. Futbolcularının kafa olarak erken tatile çıktığını ima eden başarılı çalıştırıcı, Hatayspor yönetimiyle oturup konuşacaklarını söyledi.

Teknik direktör Volkan Demirel yönetimindeki Hatayspor, 13. haftadaki Galatasaray galibiyetinin ardından maç kazanamadı.

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında konuk ettiği Beşiktaş'a 2-1 mağlup olan Akdeniz ekibi, yeni yıla moralsiz girdi. Volkan Demirel arşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında istifa sinyali verdi.

"KONUŞUP BİR YOL BELİRLEYECEĞİZ"

Demirel, maç öncesi verdiği röportajda, '"Beşiktaş'ın konumu, durumu ne olursa olsun kendilerini ilgilendirmediğini" söylediğini hatırlatarak, şunları söyledi:

"Bu ne demek? Bu puan durumundaki yeri, hoca değişiklikleri, bunların hiçbirinin önemli olmadığını, Beşiktaş'ın saygı duyulacak bir takım olduğunu söyledim. Çünkü 4 büyük takımdan bir tanesi. O yüzden bu tarz takımların sahada ne yapacakları, ne gibi tepki verecekleri belli olmaz. Biz bugün kendi adımıza konsantrasyon eksikliği, belki önümüzdeki tatilin vermiş olacağı konsantrasyonu eksikliği veya hep söylüyorum; bu takımı ben kurdum, ben planladım, ben getirdim herkesi, gideceklere ben karar verdim.

Ya da benim iyi anlatamam, hepsinin toplamında bir mağlubiyet söz konusu oldu. Ben Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Bizim ise düşünecek, konuşacak, yorumlayacak önümüzde yol olduğunu düşünüyorum. Bununla ilgili de en kısa zamanda oturup, konuşup bir yol belirleyeceğiz."

Volkan Demirel'den Beşiktaş maçı sonrası istifa sinyali! 'Konuşup bir yol belirleyeceğiz'

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...