Wanda Nara hastalığının detaylarını ve Icardi'nin verdiği desteği anlattı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Wanda Nara hastalığının detaylarını ve Icardi'nin verdiği desteği anlattı

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Bir süre önce lösemi teşhisi konulan Wanda Nara, eşi Mauro Icardi'nin kendisine bu süreçte verdiği desteği anlattı: Bir gece klinikte uyandığımda onu sabahın erken saatlerinde löseminin tedavisini ve dünyada bu tedavinin yapılabileceği en iyi yeri ararken buldum.

Galatasaray’ın Arjantinli yıldız Mauro Icardi’nin eşi ve manejeri Wanda Nara, geçtiğimiz ay sosyal medya hesabından ilk kez hastalığı ile ilgili net bir açıklama yapmıştı.

Wanda Nara, Arjantin medyasına hastalığının detaylarını ve Icardi'nin kendisine bu süreçte verdiği desteği anlattı:

DÖRT GÜN ODADA TEK BAŞINA KALDI

"Klinikten döndüğümde ve hastalığımı öğrendiğimde dört gün boyunca odamda kilitli kaldım, dışarı çıkamadım. Sadece Mauro bana yemek getirmek için içeri girdi. Her şeyi benden önce fark edebildi ve benimle ilgilendi, beni korudu ve aynı zamanda bana doktora kadar eşlik ederken çocukların günlük rutiniyle de ilgilendi.

EN İYİ TEDAVİ MERKEZİNİ İCARDİ BULDU

Beni en çok destekleyen kişi oydu ve hala da öyle. Bir gece klinikte uyandığımda onu sabahın erken saatlerinde löseminin tedavisini ve dünyada bu tedavinin yapılabileceği en iyi yeri ararken buldum. Bu da Mauro'nun kim olduğunun en açık örneği. Bir antrenmanın ortasında çalar saati kurarak bana "İlaçlarını almayı unutma" mesajı gönderirdi.

BİR AYAĞI ROMA'DA

Mauro bana evlenme teklif etti. Birlikte geçirdiğimiz yılların ardından! 27 Mayıs 2014'te birbirimize sonsuz aşk sözü vermiştik. Bu çok yeni, henüz hiçbir şeyi planlamadık. Ancak, teklifi almak güzeldi. Arjantin'de mi evleniriz, hiçbir fikrim yok. Yemin ederim oturup bunu organize edecek zamanımız bile olmadı ama tüm sevdiklerimiz Arjantin'de.

Bu yüzden eğer bu hayali gerçekleştirmeyi başarırsak Arjantin'de olacağını varsayıyorum. Gerçek şu ki 23 Aralık'a kadar Roma - İstanbul rutinine devam edeceğim. Çünkü o gün Yıldızlarla Dans'ın son bölümü yayınlanacak. Yani kesin olan tek şey Noel'i Avrupa'da geçireceğimiz."

Wanda Nara hastalığının detaylarını ve Icardi'nin verdiği desteği anlattı

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...